Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Φάτε τις γόπες, μην τις πετάτε!!!


Καλοκαιράκι, μίνι καύσωνας, το Ιόνιο μόλις είκοσι λεπτά μακριά, η καλύτερή μας...
Ετοιμαζόμαστε και βουρ για παραλία. Δεν μας ενοχλεί που έχει κίνηση στον δρόμο, όλοι οι καλοί χωράνε, στο μυαλό μας έχουμε την παραλία και η θάλασσα...

Και φτάνουμε στην παραλία και αντικρίζουμε ένα δάσος από γόπες, που βρίσκονται στητές στην άμμο, από τον Νεοέλληνα που έκανε ηλιοθεραπεία και ξεχαρμιάνασε κάνοντας ένα πακέτο στην καθησιά του...

Και φυσικά τα αποτσίγαρα τα πέταξε στο "μεγάλο τασάκι", δικός του είναι άλλωστε ο κόσμος και φυσικά κι η παραλία...

Επειδή όμως με το να διαπιστώνουμε την γαϊδουριά των άλλων, δεν κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας, καιρός είναι να κάνουμε κάτι για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Και δεν εννοώ να πιάσουμε τον θεριακλή και να τον βάλουμε να φάει τις γόπες του (αν και δεν θα 'ταν κακή ιδέα...), αλλά εννοώ να κινηθούμε για να διορθώσουμε το χάλι και να απλώσουμε μετά την ...κορμάρα μας στην αμμουδιά!!!

Η πρόταση λοιπόν, είναι η εξής:

7177314_orig

Οι εθελοντές του ΓΟΠiNG DAY που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πέρσι τέτοια εποχή αποφάσισαν να αναλάβουν και πάλι δράση..

Όπως αναφέρουν στο γκρουπ τους:

Οι στόχοι μας: Να αράζουμε σε καθαρές ακτές! Να κολυμπάμε σε καθαρά νερά! Να αφυπνίσουμε ανθρώπους που μας βλέπουν! Να γνωριστούμε από κοντά! Να μην υπάρχει ΓΟΠiNG DAY!

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε:

Σε πρώτη φάση γίνεστε μέλη του ΓΟΠiNG DAY Group αν δεν είστε ήδη: http://www.facebook.com/group.php?gid=134540861782

Έπειτα μοιράζεστε μαζί μας την παραλία που προτείνετε για μεταμόρφωση! (είτε στο wall του group είτε με μήνυμα ή με e-mail στο GopingDay@yahoo.gr)

Τέλος, ορίζουμε ημερομηνία, συναντιόμαστε στις παραλίες που επιλέξαμε, γινόμαστε όλοι μια παρέα… και φς φς φς…τις αδειάζουμε από τις γόπες των τσιγάρων + από τα σκουπίδια!!!

Όσοι θέλετε, προωθήστε αυτή τη δράση, δίνοντας και σε άλλους ανθρώπους την ευκαιρία να συμμετέχουν!

μείνετε συντονισμένοι

http://gopingday.weebly.com

Και μετά, αφού οι γόπες μαζευτούνε από την άμμο, κάνουμε και τις βουτιές μας, κάνουμε και την ηλιοθεραπεία μας, πάμε και στη διπλανή ψαροταβέρνα για ουζάκι και γόπες για μεζέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...