Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Κάντε κάθε χρόνο εκλογές!!!


Καλά που έρχονται εκλογές και ακούσαμε από το στόμα του αντιδήμαρχου Αθανασούλα, που είναι ο Πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Άρτας, ότι φέτος θα λειτουργήσει ο θερινός κινηματογράφος "ΟΡΦΕΑΣ".
Το Σινέ «ΟΡΦΕΑΣ» θα λειτουργήσει αρχικά για τέσσερις εβδομάδες, τις μέρες από Δευτέρα έως Πέμπτη, με ώρα έναρξης στις 9.30μ.μ., ξεκινώντας από τις 5 Ιουλίου και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ.
Αλμυρούτσικο το εισιτήριο για Δημοτικό Κινηματογράφο, αλλά χαλάλι του, αρκεί τα λεφτά να πιάσουν τόπο και να πάνε εκεί που πρέπει...
Γιατί όμως το πρόγραμμα θα είναι μόνο Δευτέρα με Πέμπτη, γιατί αφήνουν το ΠΣΚ απ' έξω; Δεν ξέρουν ότι τότε θα βγει ο κόσμος για κανά σινεμαδάκι; Τι σόι προγραμματισμός είναι αυτός;

Τέλος πάντων, ας μην γκρινιάζω... Και πάλι καλά να λέω που θα λειτουργήσει κι ας είναι για να "κάνει το κομμάτι" της η Δημοτική Αρχή, δεν πειράζει, σάμπως το πρώτο ή το τελευταίο θα είναι; Μακάρι να τον προσέξουν λίγο φέτος, γιατί τα χάλια του φαίνονται από τον περιφερειακό, δεν χρειάζεται να πλησιάσετε κοντά για να δείτε και να μυρίσετε τα σκουπίδια του και την εγκατάλειψη.



Άντε πάρτε σιγά-σιγά σειρά για να φύγουν τα λουκέτα κι από άλλα Δημοτικά κτίρια, που τα 'χετε εγκαταλελειμένα τόσο καιρό.
Και μετά σου λέει ο Ραγκούσης να γίνονται εκλογές κάθε 5 χρόνια...

Όχι βρε, κάθε χρόνο να γίνονται, για να βλέπουμε κι εμείς άσπρη μέρα!!!

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 12-6-2010 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΜΟΥΓΚΑ.
    ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΗΤΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...