Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Σημαντικό για τους κατοίκους της Άρτας και περιχώρων!!!


Από τη ΔΕΗ Περιοχής Άρτας ανακοινώνεται ότι λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 27-6-2010 και από ώρα 08.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές: περιοχή κλειστού γυμναστηρίου Άρτας, παλαιού στρατοπέδου, κόμβου Πέτα, εθνική οδός μέχρι ξενοδοχείο «Άρτα Παλλάς», πρατήριο Μπαϊκούση, Άγιοι Ανάργυροι, οικ. Σεισμόπληκτα, περιοχές: Κερ. ΕΛΚΑ, ΚΤΕΟ, Πέτα, Περιοχή Γέφυρας Κακαριάρη και στις γύρω κοινότητες και στους συνοικισμούς αυτών καθώς επίσης και στις επιχειρήσεις όπως βουστάσια, ποιμνιοστάσιο, εκκολαπτήρια, πτηνοτροφεία, ιχθυοτροφεία των παραπάνω περιοχών.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγο αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

ΚΕΝΤΡΙ: Οπότε κανονίστε το μαγείρεμα από σήμερα για να μην πέσετε στα deliveries. Κι είναι και δύσκολοι καιροί, λίγο οικονομία δεν βλάπτει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...