Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Καβαλαρίες...


Θα αφαιρέσω τα ονόματα και σα να ήμουν συντάκτης σε αστυνομικό δελτίο, θα χρησιμοποιήσω αρχικά. Δηλαδή θα σας σερβίρω μια είδηση, όπου ο Π.Ο. τα χώνει στον Χ.Π, κάτι δηλαδή σαν τα δελτία που λένε: ο ημεδαπός Β.Κ. συνελήφθη διότι αφαίρεσε από την οικία του ημεδαπού Α.Λ. μία φλοκάτη και δυο χρέμια!!!
Άλλωστε σημασία δεν έχουν τα ονόματα, σημασία έχει ο "πολιτικός πολιτισμός" των απολίτικων απολίτιστων, ή όπως έλεγε η μακαρίτισσα η θειά μου η Σιώζαινα, το κρώξιμο της κότας πριν της στρίψει το λαιμό...

Θαυμάστε λόγο:


"Λάθος χρόνο, εσφαλμένο τρόπο και παρεξηγήσιμο (για τον ίδιο) αντικείμενο, επέλεξε ο κ. Π. προκειμένου να καλύψει την απουσία του, να υποδηλώσει την παρουσία του και τελικά να επιβεβαιώσει τη… ματαιοδοξία του στο φόντο των επικείμενων εκλογών για την Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Π. στη βραχεία ενασχόλησή του με τα κοινά και στην ακόμη συντομότερη θητεία του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έχει δείξει δείγμα γραφής. Και η τοποθέτησή του σε σχέση με την «πλατεία Κιλκίς» εκτός από ανακριβής, διαστρεβλωτική και τελικά απαξιωτική τόσο για τους συναδέλφους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου όσο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Άρτας εμπεριέχει την αγωνία και τον αγώνα του να υπάρξει
Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι η μελέτη για την «πλατεία Κιλκίς» παραλήφθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. Μεταξύ δε των μελών του Δ.Σ. συμπεριλαμβάνονται και τεχνικοί (πολιτικοί μηχανικοί- τοπογράφοι) οι οποίοι κατά σύμπτωση βρίσκονται στον ίδιο πολιτικό χώρο με αυτόν. Άραγε ούτε αυτοί ξέρουν ή μήπως συναινούν και αυτοί στην καταστροφή της πόλης;
Θα συνιστούσα στον κ. Π. να βρει προσφορότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προωθήσει τις όποιες πολιτικές, αυτοδιοικητικές ή επιχειρηματικές φιλοδοξίες του. Η επίκληση της αισθητικής δεν του πάει αφού το «γνωστικό του αντικείμενο» προσδιορίζεται και από διάφορες κατασκευές του Τριγώνου (Σ.Κ. πω- πω, μπηχτή!!!)
Σε κάθε περίπτωση πάντως του ευχόμαστε καλή προσωπική επιτυχία στην αγχώδη προσπάθεια πλασαρίσματος του στο δημόσιο χώρο…"

Υποπτεύομαι ότι στους μήνες που έρχονται θα θαυμάσουμε πολλά τέτοια κρωξίματα κι έτσι δεν θα με εκπλήξει τίποτε.
Άλλωστε ξέρω ότι στο τέλος η κότα θα είναι νοστιμότατη, πάντα την πετύχαινε στο ψήσιμο η μακαρίτισσα η θειά μου η Σιώζαινα!!!

Αδέρφια ξεκαβαλικέψτε, ο βασιλιάς Πύρρος δικαιούται να 'ναι καβάλα στ' άλογο, εσείς θα το "γονατίσετε" το ζωντανό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...