Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Φτηνοί στο λάδι κι ακριβοί στο ξύδι...


Το είχα διαβάσει πριν κάμποσες μέρες στο Ποντίκι κι είπα μήπως "ελέω Mundial" θα 'πρεπε ο Μητροπολίτης ν' αλλάξει γνώμη. Να τι διάβασα:

"Στη Μητρόπολη Κασσάνδρειας, φαίνεται ότι δεν είδαν με καλό μάτι την έξοδο του ΠΑΟΚ στο Champions League, αφού όπως διαβάζουμε σε blogs και site, ο Μητροπολίτης Νικόδημος «καθάρισε» τον απόλυτο παοκτζή οπαδό, τον γνωστό στο πανελλήνιο παπά Χρήστο.
Με απόφαση του Μητροπολίτη, ο παπά Χρήστος απομακρύνθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τριλόφου και από πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου.
Τα αθλητικά site και τα blogs των παοκτζήδων καταγγέλλουν ότι ο αγαπημένος τους παπάς απομακρύνθηκε γιατί δεν έχανε αγώνα του ΠΑΟΚ και γιατί εκδήλωνε όπως κάθε απλός φίλαθλος τη λατρεία του για τον ΠΑΟΚ πανηγυρίζοντας στους δρόμους της πόλης φορώντας το ράσο του.
Αν πράγματι είναι αυτός ο λόγος της απομάκρυνσης του παπά Χρήστου, βλέπουμε τη Μητρόπολη Κασσάνδρειας να πέφτει συντόμως στη Β΄Εθνική…"

ΚΕΝΤΡΙ: Δηλαδή απ' όλα τ' άλλα είχατε καθαρίσει κι σας είχε απομείνει η εκκρεμότητα του παπα-Χρήστου, που βάραινε την Εκκλησία και "σκανδάλιζε" το ποίμνιο!!!
Πώς το 'χε πει ο Χριστός; Α ναι, "διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...