Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αρχίζει το ματς. Πάρτε τις κάμερες και βγείτε στα μπαλκόνια!!!


Παλιότερα είχα γράψει μια ανάρτηση με τίτλο "Ανακυκλώνουμε ή κοροϊδευόμαστε;", όπου έγραφα:

"Πριν λίγες μέρες είδα από το μπαλκόνι μου το απορριματοφόρο του Δήμου να αδειάζει όλους τους κάδους, και τους μπλε, ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. Δεν ήμουν όμως σίγουρος, λόγω της απόστασης και φαντάστηκα ότι έκανα λάθος.
Πρίν από λίγο όμως, δυό φίλοι μου είπανε ότι και αυτοί έχουν δει το ίδιο πράγμα.
Δηλαδή οι σκουπιδιάρηδες κατεβαίνουν από το απορριματοφόρο, αρπάζουνε όλους τους κάδους και τους κανονικούς και αυτούς για την ανακύκλωση και τους αδειάζουνε στην καρότσα από το σκουπιδιάρικο ανακατεμένους.
"

Δυστυχώς όμως ζούμε στην κοινωνία της εικόνας κι αν δεν έχεις το γεγονός αποτυπωμένο σε φωτό ή video, δεν κάνεις τίποτε, γυρνάει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και σε βγάζει παλαβό, ή ακόμα χειρότερα, σε λέει στους καφενέδες κακόβουλο, που θες να βλάψεις τον Δήμαρχο και πετάς λάσπη...

Ο φίλος συνblogger από το Μοσχάτο όμως δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, είχε έτοιμη την κάμερα στο μπαλκόνι και για δείτε τι τράβηξε:



Με βλέπω και μένα να στήνω καραούλι στο μπαλκόνι, είναι και καλοκαιράκι, ξεκινάει και το Mundial, τέλεια θα 'ναι με την τηλεόραση στο μπαλκόνι και την κάμερα "επί σκοπόν"...
Τo ξέρετε το χυδαιοαστειάκι με τα αγγούρια; Ε, κάπως έτσι θα' ναι: ΚΑΙ θα δροσίζομαι ΚΑΙ θα ζορίζονται...


1 σχόλιο:

  1. παλιά τακτική...γιατί η περιβαλλοντική συνείδηση περιορίζεται στο χρώμα του κάδου και την ετικέτα του...και στα λεφτά των κονδυλίων.Κατά τ'άλλα δημιουργούν ενοχές στους πολίτες για αδιαφορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...