Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ρεμούλες, σπέκουλες, φασίστες και μύγες στον Αμβρακικό!!!


Την περασμένη Κυριακή, σας είπα για την επίθεση του Δήμαρχου Πάνου στον Βουλευτή της ΝΔ, τον Κώστα Παπασιώζο.
Ο Παπασιώζος στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το Πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ για τον Αμβρακικό κόλπο, που έγινε στο Βυζαντινό μίλησε για "τρωκτικά που θέλουν να διαχειριστούν τα 120 εκατομμύρια του ΑΝΑΣΑ".
Τότε σηκώθηκε φουριόζος ο Πάνος, τον διέκοψε και φωνάζοντας
είπε ότι "Ο κ. Παπασιώζος και οι όμοιοί του, στον κομματικό χώρο τον οποίο εκπροσωπούν, κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και έτσι όταν ακούν για χρήματα το μυαλό τους εστιάζεται σε σπέκουλες, ρεμούλες και φαγοπότι". Μετά σηκώθηκε κι έφυγε και ...ξέχασε να καταθέσει και τις προτάσεις που σίγουρα είχε για το καλό και την ευημερία μας...
Μετά βγήκε και η αφεντομουτσουνάρα μου και είπα ότι "
κυκλοφοράνε τρωκτικά και μύγες που μυγιάζονται"...
Και τώρα έρχεται ο Παπασιώζος και απαντάει στον Πάνο και κοίτα αδερφάκι μου να δεις μια σύμπτωση, κι αυτός μύγες βλέπει!!! Διαβάζω στην ΗΧΩ:

"
Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Άρτας Κώστας Παπασιώζος, αναφορικά με την ανακοίνωση του δημάρχου κ. Π. Οικονομίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δυστυχώς τα γεγονότα με αναγκάζουν να απαντήσω στον κ. Δήμαρχο παρότι δεν συμφωνώ με τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Μεταξύ των άλλων στην τοποθέτησή μου ανέφερα το εξής:
“Ξέρετε τι θα γίνει –και το λέω για να στείλω το μήνυμα σ’ αυτούς που αποβλέπουν σε οικονομικά οφέλη, σ’ αυτά τα τρωκτικά τα οποία λέω όλα αυτά τα χρόνια– θα προβλεφθεί ένα ποσό για σύνταξη μελετών, θα έρθουν οι κύριοι αυτοί για μια ακόμη φορά, οι γνωστοί άγνωστοι, θα εισπράξουν το χρήμα και δεν θα υλοποιηθεί τίποτα στην πράξη σαν αναπτυξιακό και σαν μέτρο προστασίας του Αμβρακικού”.

Όταν κύριε Οικονομίδη αντί τοποθετήσεως καταφεύγετε σε ύβρεις και αποχωρείτε δήθεν θιγόμενος, πιστεύω ότι διακατέχεστε από φασιστική νοοτροπία ή όπως λέει και ο λαός μας “όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται”.
Καλό θα είναι πριν μιλήσετε να σκεφτείτε πως οι Αρτινοί πολίτες και κρίνουν και συγκρίνουν τις ημέρες σας στο Δήμο με το έργο που άφησε ο προκάτοχός σας.
Ελλείψει επιχειρημάτων καταφεύγετε για μια ακόμη φορά στην γνωστή σας τακτική των ύβρεων.
Σας συνηθίσαμε πια.
Δυστυχώς κύριε Δήμαρχε σ’ αυτόν τον κατηφορικό δρόμο που βαδίζετε δεν θα σας ακολουθήσω».

ΚΕΝΤΡΙ: Δήμαρχε, ο Παπασιώζος σε λέει φασίστα και αφήνει και κάτι παράξενα υπονοούμενα. Και καλά να τα λέω εγώ, εγώ είμαι ένας τιποτένιος και άθλιος blogger, μπορείς να κάνεις κι ότι δεν υπάρχω, αλλά αυτόν θα τον αφήσεις έτσι; Αναπάντητο; Περιμένω ανυπόμονα το επόμενο επεισόδιο της μονομαχίας στο Ελ Πάσο...
Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις μερικές δυνάμεις και γι' αργότερα, μην τις σπαταλήσεις όλες τώρα, κατά Νιοχώρι μεριά. Μαθαίνω ότι θα έχεις πολλούς λόγους να ασχοληθείς σύντομα και με τα Πράμαντα...

3 σχόλια:

  1. Καλά θα κάνει ο κύριος Οικονομίδης να ασχοληθεί με το Δήμο Αρταίων και όχι με όλα τα άλλα, γιατί ο Δήμος παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης και δεν είναι σημερινή. Περπατούσα σήμερα στη Σκουφά και όταν έφτασα στην πλατεία είδα μια νεκρή πόλη, με δύο καφέ κλειστά και καταστήματα επίσης, με ελάχιστο κόσμο να περπατά στων πεζόδρομο και δέκα αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά, τι να πω! Όσο αναφορά για των τρόπο του, και δίκιο να έχει δεν μπορεί να το βρει με φωνές και βρισιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΠΑΠ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ [ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ] ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ -ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...