Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Μην αφήσετε τίποτε όρθιο, λεβέντες...

Το αναδημοσιεύω από το πολύ καλό συντοπίτικο blog, το arta mou:


Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε εδώ. Η απαξίωση των πάντων κάνει κάθε πολίτη να φτάνει στα όρια της παράνοιας. Για να γίνει τόσο μεγάλη καταστροφή "δούλεψαν" μεθοδικά τα "καλύτερα" μυαλά της χώρας. Η περιοχή μας (και όλη η Ελλάδα) δεν χρειάζεται ούτε την ζωική παραγωγή, ούτε τις ιχθυοκαλλιέργειες ούτε τον τουρισμό.
Καταργούνται και τα 3 τμήματα του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Η περιοχή μας έχει άλλους ισχυρούς στόχους ανάπτυξης. Θα γίνουν αυτοκινητοβιομηχανίες, τεράστια βιομηχανικά συγκροτήματα, θα εγκατασταθούν εταιρίες παραγωγής software, ηλιακά πάρκα, θα βγάζουμε πετρέλαιο. Δεν χρειάζεται να παράγουμε το φαγητό μας. Ούτε να περιμένουμε τουρισμό.

Πρόκειται για πραγματικά εγκληματικά μυαλά και κατευθύνσεις και απορούμε πώς οι απλοί άνθρωποι δεν κατανοούν πόσο επικίνδυνα έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Δεν πρόκειται για ανικανότητα (όπως θέλουν να το παρουσιάζουν και να χαλαρώνει ο κόσμος), έχουμε να κάνουμε με μεθοδική αποδόμηση κάθε οικονομικού πόρου. Στην αρχή απαξιώνουν κάτι και μετά το κλείνουν ή το πουλάνε.

Απαξιώνουν τις σχολές μεθοδικά τα προηγούμενα χρόνια και κάνουν τον κόσμο να βλέπει σαν σωτηρία το κλείσιμο τους .

Απαξιώνουν τις εταιρίες, όπως παράδειγμα τον ΟΤΕ (την μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή εταιρία των Βαλκανίων) την πουλάνε μετά και ο κόσμος πιστεύει ότι είναι ένα καλό γεγονός η πώληση.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι "χαζοί" Γερμανοί αγόρασαν ένα από τα πιο κερδοφόρα φιλέτα της χώρας μας.

Απαξιώνουν αργά τα Νοσοκομεία και στο τέλος όταν θα υπολειτουργούν τελείως, οι άνθρωποι θα εύχονται να κλείσουν...

ΚΕΝΤΡΙ: Εγώ μόνο τα bold έβαλα και μία απορία: Αφού είναι τόσο άχρηστο το Ζωϊκής Παραγωγής και κακώς βρίσκεται ανοιχτό, γιατί πριν λίγες μέρες εγκρίθηκε επιχορήγηση 1,2 εκατομμύρια ευρώ για ερευνητικό έργο με την δεύτερη καλύτερη πανελλαδικά βαθμολογία;
Μήπως δεν είναι το ΤΕΙ και οι καθηγητές του άχρηστοι, αλλά οι χαρτογιακάδες της Αννούλας, που η μόνη σχέση τους με την εκπαίδευση είναι η αριθμητική πράξη: "τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...