Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το δούλεμα με το στρατόπεδο στην Άρτα...

Μπορεί να κλείνει το τμήμα Ζωικής Παραγωγής στο ΤΕΙ Άρτας, αλλά το Δελτίο Τύπου από το Δημαρχείο λέει ότι δεν θα κλείσει το στρατόπεδο, θα κλείσει μόνο το ΚΕΥΓ!!!
Διαβάστε:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) θα μετατραπεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Υγειονομικού σύμφωνα με την επιστολή-απάντηση που έδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού στον κ. Δήμαρχο Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη με κοινοποίηση στον Πρόεδρο του Δ.Σ Θωμά Τσιρογιάννη και υπογράφει ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Σεφερλής Α’ Υπαρχηγός / ΓΕΣ.
Η οριστική απόφαση θα ληφθεί σε σύντομο χρόνο όταν θα συζητηθούν στο Υπουργείο το σύνολο των οργανωτικών θεμάτων που θα αφορούν την μελλοντική δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:



Τώρα θα σας πω γιατί εμένα μ' έχουν ζώσει τα φίδια:

α) Δηλαδή το πρόβλημα ήτανε με τους υγειονομικάριους που δεν ήθελαν να έρχονται στην Άρτα; Οι υπόλοιποι νεοσύλλεκτοι μπορούνε να έρχονται χωρίς αυτό να είναι κοστοβόρο για τα οικονομικά του υπουργείου;
β) Κοτζάμ βουλευτές διπλάρωναν τον Βενιζέλο για μια γραπτή του διαβεβαίωση, κοτζαμάν δήμαρχος ανάλαβε να κλείσει ραντεβού μαζί του, και ολάκερο δημοτικό συμβούλιο έφτιαξε ψήφισμα και του το έστειλε κι αυτός μας σνομπάρισε κι έβαλε έναν στρατιωτικό να απαντήσει, δίνοντας μια φλου απάντηση που όπως θέλουμε την ερμηνεύουμε;;
γ) Τι σημαίνει ακριβώς αυτό το: "Η οριστική απόφαση θα ληφθεί σε σύντομο χρόνο";
Δηλαδή αυτή που μας έστειλε είναι προσωρινή;

Και βρε παιδιά, ας πούμε ότι όλα έτσι είναι...
Γιατί δεν στείλατε ούτε έναν νεοσύλλεκτο, έτσι για να 'χουμε να τον καμαρώνουμε;
Σαν πολύ δούλεμα να πέφτει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...