Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Μα καλά, πόσα Δημοτικά Συμβούλια έχει η Άρτα;

Έγραφα πριν για το Δευτεριάτικο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό, αλλά κάπου μπερδεύτηκα ο καημένος, γιατί κοιτάω κι άλλο συνημμένο στο mail του προέδρου του Δ.Σ....
Ξανα-μανα-ματα-καλεί για ΔΣ πάλι την Δευτέρα για άλλο θέμα!!!


Να, κοιτάξτε το κι εσείς:

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, Περιφερειακή οδός και Αυξεντίου, τη Δευτέρα 9-5-2011 και ώρα 9:30μμ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Όχι, μην ανησυχείτε, δεν έπαθε διχασμό ο πρόεδρος, ο Θωμάς ο Τσιρογιάννης, απλά ο Κώδικας λέει ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό γίνεται σε ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού...
Έτσι λοιπόν και για να είμαστε τυπικά εντάξει, μόλις ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του '11, ο Θωμάς θα κηρύξει το τέλος της συνεδρίασης, θα σηκωθούνε όλοι, θα πάνε έξω για τσιγάρο ή προς νερού τους και μετά από λίγο ο πρόεδρος θα κηρύξει την έναρξη νέας συνεδρίασης με τα θέματα που βλέπετε παρακάτω...
Μια απορία έχω μόνο προς τον πολύ τυπικό Θωμά: Αυτό το "ώρα 9:30μμ" τι το ήθελε; Για να πέσει έξω κανά δίωρο;
Τέλος πάντων, είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις να τηρούνται οι θεσμικές διαδικασίες...
Δίνει την ευκαιρία και σε μας τους υπόλοιπους να απαιτούμε τον σεβασμό και για άλλες προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες, που όμως βρε παιδάκι μου, όλο κάτω από το χαλί τις βλέπω να παραχώνονται...
Να το κάνουν επίτηδες, επειδή δεν τους βολεύουνε;
Μπαααααααα, αποκλείεται, αυτοί τα προσέχουν και τα τηρούνε κάτι τέτοια, μάλλον θα τους διέφυγε!!!
Δεν πειράζει, γιαυτό είμαστε εδω, για να τους σκουντάμε κι αυτούς και τους παραπάνω τους, όταν τους διαφεύγει κατά λάθος κάτι...

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ ΣΤΙΣ 9/5/2011 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 7481/5-5-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν.3614/2007 μεταξύ του Δήμου Αρταίων και του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας για την πράξη «Αντικατάσταση σωλήνων αμιάντου κεντρικού αγωγού δικτύου ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Ν. Άρτας
2. Υποβολή πρότασης για το έργο: «Κατασκευή νέου υδατόπυργου στην Καλαμιά Άρτας και σύνδεσή του με το εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Αρταίων» στα πλαίσια της πρόσκλησης 27 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013»
3. Υποβολή πρότασης για το έργο: «Βελτίωση υποδομών στην περιοχή ανάπλασης Τριγώνου» στα πλαίσια της πρόσκλησης 45 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013»
4. Επί ενστάσεως της εταιρείας «Βασιλική Παπαχρήστου Κασαή & ΣΙΑ Ο.Ε. Τεχνική Εταιρεία» αναδόχου του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις και Βελτιώσεις Εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Φιλοθέης»
5. Παραχώρηση για χρήση οχημάτων προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Αρταίων
6. Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του δημοτικού καταστήματος Ψαραγοράς στο Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ»
7. Λήψη απόφασης περί διατήρησης λειτουργίας Α.Δ.Α.Ε.
8. Ορισμός μελών Δ.Σ. Α.Δ.Α.Ε.
9. Λήψη απόφασης περί διατήρησης λειτουργίας Διαδημοτικής επιχείρησης Χονδρεμπορίου Γεωργικών Προϊόντων και Αποθηκών Πρακτορείων Μεταφορών
10. Ορισμός μελών Δ.Σ. Διαδημοτικής επιχείρησης Χονδρεμπορίου Γεωργικών Προϊόντων και Αποθηκών Πρακτορείων Μεταφορών
11. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αρταίων στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) LEADER
12. Περί αναπροσαρμογής ενοικίου
13. Οργάνωση εκδήλωσης στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων, στο Κάστρο της Άρτας σε συνεργασία με την 18η Ε.Β.Α.
14. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για την εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Τ.Κ. Χαλκιάδων Δ.Ε. Φιλοθέης
15. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για την εορτή του Αγίου Νικολάου στην Τ.Κ. Ρόκκας Δ.Ε. Φιλοθέης
16. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για την εορτή του Αγίου Νικολάου στην Τ.Κ. Ανέζας Δ.Ε. Αμβρακικού
17. Εκδήλωση για τον Αμβρακικό κόλπο σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος – Έγκριση και ψήφιση πίστωσης

18. Γνωμοδότηση Δήμου Αρταίων για έκθεση περιβαλλοντικών επιπτώσεων του υπό εγκατάσταση έργου «Σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας ιδιοκτησίας VODAFONE- ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. με κωδικό θέσης «ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ 2 (1002856)» σε υφιστάμενο κτίριο στην οδό Γ. Μάτσου 7 στη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων της Δ. Ε. Αρταίων του Δ. Αρταίων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας»
19. Γνωμοδότηση Δήμου Αρταίων για περιβαλλοντική έκθεση σχετικά με συνεργείο επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων συνήθων οχημάτων, ιδιοκτησίας του κ. Χρήστου Σπύρου στο 3ο χλμ. Άρτας Ιωαννίνων, Τ.Κ. Ρόκκα, Δ.Ε. Φιλοθέης του Δ. Αρταίων, Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, Περιφέρειας Ηπείρου.
20. Γνωμοδότηση Δήμου Αρταίων για περιβαλλοντική έκθεση σχετικά με αρδευτική γεώτρηση ιδιοκτησίας του κ. Βήχα Κων/νου, εκτιμώμενου βάθους 48μ και απόληψης νερού 2.100μ3 ετησίων, στη θέση «Βακούφικα» του Δ.Δ. Λιμίνης του Δ. Αρταίων Ν. Άρτας»
21. Χορήγηση θέσης στάθμευσης για αναπηρικό όχημα με αρ. κυκλοφορίας ΑΤΗ 7628
22. Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής προμήθειας στολών Δημοτικής Αστυνομίας»
23. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Επισκευή τμήματος οδού Μικράς Ασίας και αποχέτευση όμβριων οδού Γράμμου»
24. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Διευθέτηση όμβριων υδάτων οικισμού Βλαχέρνας Τ.Δ. Βλαχέρνας»
25. Επί αιτήσεως Ιωάννη Κάλλια ΕΔΕ για παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων (Απολογιστικά)»
26. Επί αιτήσεως Γιαννούλας Καραβασίλη για παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή τμημάτων Δημοτικών οδών της πόλης»
27. Επί αιτήσεως Ευάγγελου Χουλιάρα για παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Περίφραξη γηπέδου στο Μύτικα»
28. Επί αιτήσεως Βασιλείου Τατσή για παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Τσιμεντόστρωση από επαρχιακό δρόμο προς Καψάλι και Άγιο Νικόλαο στο Δ.Δ. Σκούπας Δ. Ξηροβουνίου»

ΚΕΝΤΡΙ: Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το θέμα με την κεραία θέλει λίγο ψάξιμο, γιατί σαν κάτι να μου θυμίζει η γειτονιά...
Θα ψάξω και μην ανησυχείτε, θα σας πω!!!
Μείνετε συντονισμένοι για να δούμε αν μπορώ να ξετρυπώσω κάτι καλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...