Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Χαιρέτα την ΔΩΔΩΝΗ που χάνεις...

Από το Ήπειρος-Ελλάς:


Οριστική η απεμπλοκή της ΑΤΕ από τη "ΔΩΔΩΝΗ".
Και με τον πιο επίσημο τρόπο – με έγγραφη δηλαδή απάντηση του Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση του βουλευτή Ιωαννίνων Στ. Καλογιάννη – η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι προχώρησε οριστικά στην απεμπλοκή της Αγροτικής Τράπεζας από την γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»!

Έτσι, αυτοί που πίστεψαν στα όσα μόλις προ ολίγων μηνών διαβεβαίωνε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου, ότι η «Δωδώνη» αποτελεί τη ναυαρχίδα και την «Ακρόπολη» της Ηπείρου (!), τώρα πλέον διαπιστώνουν ότι έπεσαν θύματα πρωτοφανούς εμπαιγμού, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας τους!
Στην απάντησή του ο Γ. Παπακωνσταντίνου λεπτομερώς ενημερώνει τον Στ. Καλογιάννη περί της οριστικής απόφασης αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι: «η αρμόδια Διευθύντρια θυγατρικών εταιρειών της ΑΤΕ στο υπ’ αρ. πρωτ. 85/410/2011 έγγραφό της (που επικαλείται ο Υπουργός) είναι απολύτως σαφής:

‘’Η Τράπεζα εφαρμόζει ήδη ευρύτατο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και εξυγίανσής της. Στο πλαίσιο αυτό, είναι υποχρεωμένη βάσει των διατάξεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – και ιδιαίτερα της Επιτροπής Ανταγωνισμού – να απεμπλακεί από όλες τις συμμετοχές της που δεν ανήκουν στο χρηματοπιστωτικό τομέα. Μέσω δε των μέτρων αυτών, εξασφαλίστηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας στις 29.04.2011 η έγκριση για την αντιμετώπιση της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με τη συμμετοχή του βασικού της μετόχου, του Ελληνικού Δημοσίου.
Τη χρονική στιγμή κατά την οποία η Τράπεζα θα προχωρήσει το πρόγραμμα απεμπλοκής της από την «ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ» θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας’’».

ΚΕΝΤΡΙ: Για να σας δούμε παιδιά "της Ακρόπολης της Ηπείρου", παιδιά που για σας η πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ σε ξένα χέρια είναι casus belli, πώς διαμαρτύρεστε και πόσο αγανακτισμένοι είστε...
Εμπρός λοιόν Αργύρη, πήγαινε στην πλατεία στα Γιάννενα να βροντοφωνάξεις: "ΨΕΥΤΕΣ"!!!
Εμπρόν λοιπόν Μπόβολε, πήγαινε στην πλατεία στον Άγιο Δημήτριο να πεις "ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ"!!!
Ελάτε, τι κάθεστε;
Κι εγώ εκεί πηγαίνω τώρα, ελάτε να διαμαρτυρηθείτε μαζί με τον κόσμο...
Εκτός κι αν ετοιμάζεστε να κάνετε ακόμη πιο δυναμικές κινήσεις, όπως για παράδειγμα να βγάλετε ένα Δελτίο Τύπου κι ένα Ψήφισμα διαμαρτυρίας και να το στείλετε για δημοσίευση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...