Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τέρμα το Κάστρο, πάμε "ΣΚΟΥΦΑ"!!!


Πω-πω, τι βρωμόστομας που είμαι ο ...φούστης!!!
Δεν πρόλαβα να το πω, να πριν μιάμιση ώρα το έλεγα και ήρθε η επιβεβαίωση...
Έγραφα για την αυιανή συναυλία στο Κάστρο με τις αδερφές Βουγιουκλή: "Αρκεί να κρατήσει ο καιρός, που δεν έχει σταματήσει να βρέχει από χτες το βράδυ και οι προβλέψεις μιλάνε για συνέχεια και αύριο..."!!!
Δείτε τι ήρθε στο mail-box μόλις τώρα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώνεται ότι, για λόγους καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση με το μουσικό ντουέτο των αδελφών Ελένης και Σουζάνας Βουγιουκλή που διοργανώνουν ο Δήμος Αρταίων και η 18η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στο πλαίσιο του παγκόσμιου εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 8.30μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου «Σκουφάς», αντί του Μεσαιωνικού Κάστρου της Άρτας όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Της συναυλίας θα προηγηθεί σύντομη παρουσίαση του κάστρου και της μελέτης ανάδειξής του που θα υλοποιηθεί στα πλαίσια του ΕΣΠΑ από την 18η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.
Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

ΚΕΝΤΡΙ: Κρίμα, θα ήταν πολύ όμορφα μέσα στο Κάστρο, είχα πάει και σ' άλλες συναυλίες, τις προηγούμενες φορές που είχε ανοιχτεί και καθαριστεί το Κάστρο, όχι στο θεατράκι, κανονικά, μπροστά στο ΞΕΝΙΑ...
Θυμάμαι τον Παπακωνσταντίνου, τον Ζουγανέλη, τον Μπουλά...
Τώρα, λέγοντας λανθασμένα την έκφραση "για πρώτη φορά", έβαλαν τη συναυλία στα πλαίσια της 18ης Μαΐου, που είναι η μέρα παγκόσμιου εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, με θέμα για το 2011 «Μουσεία και Μνήμη»...
Για ποιο λόγο το Κάστρο έχει σχέση με τα Μουσεία, αυτό δεν το ξέρω εγώ...
Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμη και στο πόστερ που έβγαλαν στον υπολογιστή για την μεταφορά της εκδήλωσης στον ΣΚΟΥΦΑ, από κάτω κότσαραν και μια φωτογραφία από το Κάστρο, για να μην ξεχνιόμαστε, για τέτοια εμμονή μιλάμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...