Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το ψήφισμα για τους εργαζόμενους στον Πτηνοτροφικό

Σας είχα πει για το ψήφισμα που θα έφτιαχνε το Δημοτικό Συμβούλιο για να υποστηριχθούνε οι εργαζόμενοι στον Πτηνοτροφικό.
Τελικά συντάχθηκε το ψήφισμα, αλλά όπως πάντα, έχω μια απορία...
Διαβάστε το και θα σας πω μετά:


ΨΗΦΙΣΜΑ

Σε έκδοση ψηφίσματος κατά πλειοψηφία, προχώρησε το Δ.Σ. Αρταίων, συμπαραστεκόμενο στα αιτήματα των εργαζομένων του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτα. Το ψήφισμα έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων στην συνεδρίαση του στις εννέα (9) Μαΐου 2011, ημέρα Δευτέρα, μετά από αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, και μετά από συζήτηση αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα του σωματείου του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών του και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους και την εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης εργασίας της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας..
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους για τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού στην Άρτα για να μην χαθούν θέσεις εργασίας και να διατηρηθεί ο συνεταιρισμός ως παραγωγική μονάδα και ως πυλώνας αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής μας.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ


ΚΕΝΤΡΙ: Για να ρωτήσω κι εγώ κατιτίς τώρα: Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε Θωμά, που 'σαι και δικηγόρος, όταν βγαίνει η απόφαση στο δικαστήριο και είναι κατά πλειοψηφία, δεν λέει ο πρόεδρος πόσοι και ποιοί μειοψήφισαν;
Και μάλιστα επειδή το θέμα δεν είναι νομικίστικο και τυπολατρικό, αλλά "ακουμπάει" άμεσα ή έμμεσα χιλιάδες στην Άρτα, ίσως θα έπρεπε να πεις και σε ποιό πράγμα του ψηφίσματος διαφώνησαν και μειοψήφισαν...
Όχι για τίποτε άλλο, αλλά μπορεί ο καθένας να πει το μακρύ του και το κοντό του...
Ας πούμε, μειοψήφισε ο Νομαρχοδημαρχοβουλευτής της ΝΔ, ο Παπαβάς, που στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άκουγε να κατηγοράνε οι εργαζόμενοι την Διοίκηση του πτηνοτροφικού και έβγαζε φλύκταινες; Λες και ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού ήτανε υποψήφιος με τον δικό του συνδυασμό κι όχι με το ΠΑΣΟΚ!!!
Ή μήπως μειοψήφισε ο Παπαϊωάννου του ΚΚΕ, γιατί το ψήφισμα που τελικά βγάλατε δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που πρότειναν οι εργαζόμενοι...
Βλέπετε οι εργαζόμενοι κατονόμαζαν συγκεκριμένα κόμματα και μηχανισμούς κι όπως καταλαβαίνετε, μπορεί στην Ινδία να είναι ιερές οι αγελάδες, αλλά στην Άρτα έχουμε τα κοτόπουλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...