Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κληρονομικό χάρισμα στο Δημαρχείο Άρτας!!!

Έτσι εξηγείται γιατί την Τρίτη το βράδυ ήταν εξαφανισμένοι όλοι οι Παπαλεξικοί από τα στέκια της Άρτας.
Και ο ίδιος ο δήμαρχος και ο Βασίλης και ο Γιάννης και ο Κώστας και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παπαλέξη είχαν γίνει άφαντοι.

Ούτε κανένας ξεκάμπισε προς τον ΣΚΟΥΦΑ, που παρουσίαζε το βιβλίο του ο Βλαχοπάνος, ούτε σε καμιά καφετέρια που έδειχνε το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, πουθενά, σα να 'νοιξε η γη και να τους κατάπιε...
Μόνο ο Γιάννης ο Νικολάου ήταν στο ΜΑΧΙΜ κι έβλεπε τον αγώνα με φίλους του, αλλά αυτός δεν πιάνεται, γιατί είχε ήδη αποπεμφθεί από την δημοτική ομάδα του Παπαλέξη, από νωρίς το απόγευμα, όπως είχαμε δει στο site του Δήμου...
Και ξαφνικά, διαβάζω χτες εδώ, ότι "Ομόφωνα η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, διέγραψε χθες το βράδυ τον πρώην αντιδήμαρχο Γιάννη Νικολάου".

Και ρωτώντας, μαθαίνω ότι την Τρίτη, στις 9 το βράδυ, ο Παπαλέξης συγκάλεσε την δημοτική του ομάδα με αίτημα να διαγραφεί ο Νικολάου.
Τώρα βέβαια, πώς ήξερε αυτός που ανάρτησε στο site του Δήμου από το απόγευμα τι θα αποφάσιζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι μετά από κάμποσες ώρες , είναι θέμα καθαρού κληρονομικού χαρίσματος!!!
Όποιος από σας σκεφτεί ότι η δημοτική ομάδα είναι απλά (βρε, πώς το' πε στη συνέντευξη ο Νικολάου;), μια "γλάστρα", μια "μόστρα", που υποκλίνεται σε αποφάσεις που έχουν παρθεί από πριν, είναι προβοκάτορας που ζηλεύει τον αέρα δημοκρατίας και ομαδικότητας που φυσάει στο Δημαρχείο...

P.S.: Πάντως, αν είχαν χιούμορ οι σύμβουλοι, θα ψήφιζαν στην αρχή να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον Νικολάου και να μην τον αποπέμψουν και λίγο πριν το εγκεφαλικό του δήμαρχου, θα γελούσανε, θα τον αγκάλιαζαν και θα του 'λεγαν: "πλάκα σου κάνουμε βρε κουτό, σου χαλάμε εμείς χατήρι;"!!!
Και μετά σου λέει, η φαντασία στην εξουσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...