Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Αεροδρόμιο στα Κολομόδια!!!

Το διάβασα εδώ και σας το δίνω:

Η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδας που αποτελείται από (4) πιλότους της Ελληνικής αεροπορίας που είναι από την περιοχή μας, ζήτησε από τον Δήμο Νικολάου Σκουφά έκταση στα Κολομόδια Άρτας για τη δημιουργία πεδίου προσγείωσης ελαφρών αεροσκαφών και υπερελαφρών αεραθλητικών μηχανών (ΥΠ.Α.Μ.), για την εκπαίδευση των μελών της και για την όποια μελλοντική χρήση προκύψει σε αυτόν τον τομέα.
Η έκταση τελικά παραχωρήθηκε για 18 χρόνια χωρίς τίμημα και η Αερολέσχη έχει αρχίσει ήδη τις εργασίες, καθαρίζοντας την περιοχή από θαμνώδη βλάστηση που υπήρχε στην έκταση.
Ο χώρος είναι περίπου 45 στρέμματα και ο διάδρομος που θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις έχει μήκος 500 μέτρα. Η έκταση απέχει από την Άρτα οδικώς περίπου 9 χιλιόμετρα και από το χωριό Κολομόδια 1300 μέτρα, επίσης συνορεύει με την βιομηχανία χυμοποίησης ΑΡΑΧΘΟΣ ΑΕ και με το γήπεδο της ομάδας Ολυμπιάς Αγίας Παρασκευής.

ΚΕΝΤΡΙ: Η ανάρτηση έλεγε ότι ένας από τους 4 πιλότους είναι από τα Κολομόδια και μάλλον αυτός είχε την αρχική ιδέα για το αεροδρόμιο σε εκείνη την περιοχή...
Ίσως να 'ναι ευκαιρία και για μας να πετάξουμε, άλλωστε όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η Γη με ζωγραφιά...
Από κοντά, έχει τα χάλια της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...