Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ανοιχτή συγκέντρωση-διαμαρτυρία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους ενάντια στην υποτέλεια...

Σας έχω ταμένη την πρώτη ανάρτηση της εβδομάδας να είναι χαρούμενη και νομίζω ότι αυτή η είδηση που διάβασα εδώ είναι χαρμόσυνη, τουλάχιστον για όσους συνεχίζουν να σκέπτονται...
Διαβάστε:

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση

Σημαντική πρωτοβουλία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους αποτελεί η διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση απευθύνεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε κάθε πατριώτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνικής κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας.

ΚΕΝΤΡΙ: Καιρό τώρα ακούγονται διάφορες φωνές για το πού είναι οι "διανοούμενοι", για ποιό λόγο δεν βγαίνουν μπροστά κτλπ.
Νομίζω πως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία, να ξεκινήσει ένα ρεύμα υγιούς αντίστασης και αντίδρασης...
Προσοχή όμως στις προβοκάτσιες και στους μπαχαλάκηδες που θα θελήσουνε να καπηλευτούνε και να μαγαρίσουνε την οργή του απλού λαού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...