Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Άρτα...

Μόλις γύρισα στα "πάτρια εδάφη" και άνοιξα με την ησυχία μου το mail-box...
Βρήκα ένα σωρό πράγματα, σχόλια, χαιρετίσματα, αλλά και δελτία Τύπου για διάφορα που θα συμβούνε τις επόμενες μέρες στην περιοχή μας...
Ξεκινάω λοιπόν με την αποδελτιοποίηση, μέχρι να βάλω κανά πλυντήριο για να πλύνω κανά πουκάμισο...
Κανένας πρόθυμος εθελοντής για σιδέρωμα;


Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Παρασκευή 27/5 μέχρι και την Δευτέρα 30/5/11 διοργανώνεται στο Δ.Α.Κ. Άρτας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας της Β΄ Ανδρών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και το Σύλλογο Βαρέων Αθλημάτων (Σ.Β.Α. Πολυδάμας) Άρτας.
Πάνω από 180 αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα πρόκειται να βρεθούν στην πόλη μας, ενώ συμμετοχή θα έχουν και οι αθλητές του Πολυδάμα Άρτας (7 περίπου άτομα).
Ο πρόεδρος κ. Κώστας Γαζής, ο Γενικός Γραμματέας κ.Περικλής Τρικαλιώτης και αρκετά ακόμη μέλη της Ελληνικής ομοσπονδίας Πυγμαχίας θα τιμήσουν με τη παρουσία τους τους αγώνες. Υπενθυμίζουμε την ανάλογη διοργάνωση που είχε γίνει πριν δυο χρόνια και πάλι στην Άρτα με πολλή μεγάλη επιτυχία.
Ο πρόεδρος Λεωνίδας Μάνος το Δ.Σ. του Πολυδάμα, ο προπονητής Δημήτρης Τσάκαλος και όλοι οι αθλητές του συλλόγου σας προσκαλούν στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.
Για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6974-894378 με τον κ. Δημήτρη Τσάκαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...