Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Το parking της σιδερώστρας...


Το Νοέμβριο οι "άρχοντες του Δημαρχείου" μας παρουσίαζαν γεμάτοι περηφάνεια, την πατέντα των υπηρεσιών του Δήμου Άρτας, που είχε την κομψή ονομασία "μπάρα-σιδερώστρα". Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπετε το γιατί!!! (κάτι είχα γράψει τότε)



Στις αρχές Μαρτίου και ενώ είχαν μεσολαβήσει τρεις τσαλακωμένοι μήνες, όπου κανένας δεν σιδέρωσε μια τσάκιση βρε αδερφέ, αποφάσισαν χωρίς τυμπανοκρουσίες να βγάλουν την σιδερώστρα και να βάλουν κανονικές μπάρες. Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπετε αριστερά την ατυχήσασα σιδερώστρα, στον πεζόδρομο της Κοσμά Αιτωλού, δίπλα από την Εθνική Τράπεζα.
Ο γεράκος δεξιά κοιτάει με πόση ευκολία πετιούνται τα λεφτά, αλλά ευχαριστιέται κιόλας που έστω και αργά βρίσκεται λύση...




Στα τέλη πια Απριλίου, η μπάρα της Κοσμά Αιτωλού έχει "ξεκολωθεί", όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, τα αυτοκίνητα κινούνται στον πεζόδρομο και προς τις δύο κατευθύνσεις και ο γεράκος λείπει από το πλάνο. Ή τον πάτησε κάποιο αυτoκίνητο, ή καλύφτηκε από την μεσοβδόμαδη κοινή Συνέντευξη Τύπου των τριών αντιδημάρχων, όπου υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι είμαστε στον σωστό δρόμο...

Βρε ουστ!!!

1 σχόλιο:

  1. Ώρα 12:20 το μεσημέρι, στα τέλη Φεβρουαρίου ενστώτος έτους.
    Ταξί επί της Βασιλέως Πύρρου από τη Λαϊκή και προορισμό τα ΚΤΕΛ.
    Στο ύψος της Καραπάνου, βλεφαρίζει ότι σιδερώστρα δεν υπάρχει και κόβει κανονικότατα αριστερά, κατεβαίνει την Καραπάνου, περνάει κανονικότατα ανάμεσα σε εκατοντάδες πεζούς, παιδιά και καρότσια, μπροστά από τις καφετέριες της πλατείας και κατευθύνεται προς Φιλελλήνων, όπου όμως υπάρχει μπάρα με λουκέτο!
    "Αφού είχαν ανοιχτή τη άλλη μεριά, έπρεπε να είναι και εδώ ανοιχτά"
    "Νόμιζα ότι το είχαν αφήσει ελεύθερο"
    ...και διάφορα άλλα...

    Όπισθεν στον πεζόδρομο, στροφή δεξιά στη Γεωργίου Μάτσου και μετά αριστερά στη Σκουφά μέχρι να βρει άσφαλτο.

    Υπάρχει καμιά συμφωνία (φανερή ή κρυφή) μεταξύ Δήμου και Ταξί για χρήση των πεζοδρόμων ορισμένες ώρες;
    Δε ξέρω, ρωτάω...!
    Προεκλογική περίοδος είναι...!
    Ποτέ δεν ξέρεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...