Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς...


Σας έχουμε ξαναγράψει για το πάρτι με τα κρατικά αυτοκίνητα που γίνεται σε Νομαρχίες, Δήμους και Κοινότητες της Ηπείρου.
Το… καλό παράδειγμα δίνει ο Νομάρχης Άρτας κ. Γιώργος Παπαβασιλείου ο οποίος χωρίς την κρατικό του αυτοκίνητο δεν κάνει ούτε βήμα!
Ενδεικτικό της κατάχρησης που κάνει ο ίδιος ως προς τη χρήση του αυτοκινήτου ήταν και η σκανδαλώδης απόφασή του να μεταφερθεί με το κρατικό όχημα στην γραφική Κορωνησία(φώτο), για να απολαύσει φρέσκο ψαράκι και ...γαρίδες Αμβρακικού, με την παρέα του, σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής, εκμεταλευόμενος την Κυριακάτικη λιακάδα!
Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα λοιπόν, τα υψηλόβαθμα πολιτικά αλλά και υπηρεσιακά στελέχη χρησιμοποιούν τα κρατικά αυτοκίνητα και για τις ιδιωτικές μετακινήσεις τους, για βραδινές εξόδους, ακόμη και για ταξίδια τους στην Αθήνα.

ΚΕΝΤΡΙ: Ωχ, ωχ Γιώργο μου, μας κατάλαβαν κι οι Γιαννιώτες και μας βγάζουν γλώσσα. Για πες σε παρακαλώ δυό λογάκια στην Περιφερειάρχισσα, που είστε και φίλοι, να τους τραβήξει το αυτάκι και να τους πει κανα-δυο φωνήεντα.
Εκτός κι αν υποπτεύεσαι ότι αυτή τους βάζει, για να κάνει άλλη εξυπηρέτηση... Λες;
Πάντως, δεν τα ξέρουν όλα αυτοί οι Γιαννιώτες: πχ δεν ξέρουν ότι η Μαρθούλα έχει εκπληκτικές γαρίδες, με σπεσιαλιτέ την γαριδομακαρονάδα, εξ ου και το όνομα "γαρ οίδα", δεν ξέρουν ότι ένας σωστός Νομάρχης πάντα τιμάει τα προϊόντα της περιοχής του, δεν ξέρουν ότι η Mercedes φοράει πορτοκαλί πινακίδες προς τιμή του διπλανού BMW, που συμπτωματικά ανήκει στον Τάσο (αν βλέπω καλά) και στην τελική δεν ξέρουν ότι το κανονικό σου αυτοκίνητο δεν το έχεις πια, γιατί τι να το κάνεις κιόλας; Κοτζαμάν Μερτσέντες σου παρέχουμε!!!

1 σχόλιο:

  1. Ακομα, ενας καλος Ελληνας!! σαν τους ιεραρχες, που απειλουν, αν φορολογηθουν, "θα πανε στα Ευρωπαικα δικαστηρια"
    Δεν κοιμομαστε, θα μας δειτε και δε θα μας πιστευετε.
    Συνελθετε,,,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...