Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Ανάρπαστοι οι Scorpions, τρέξτε όσο προλαβαίνετε!!!


Τα "μαγικά χαρτάκια" για τη μεγάλη συναυλία των Scorpions στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων το Σάββατο 5 Ιουνίου,σιγά-σιγά εξαφανίζονται!!!! Ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 2.500 εισιτήρια από τα καταστήματα των Ιωαννίνων, ενώ μαζί με αυτά που έχουν διατεθεί στις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου,την Κέρκυρα και την Δυτική Μακεδονία, φτάνουν τις 3.000.
Η ζήτηση είναι πρωτόγνωρη και οι διοργανωτές της συναυλίας εκτιμούν πως αν συνεχιστεί η προπώληση με τους ίδιους ρυθμούς, μέχρι το Πάσχα θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια!!!! Ήδη έχουν σχεδόν εξαντληθεί τα ακριβά εισιτήρια των 60 ευρώ για τις θέσεις VIP.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το αν θα έρθει στα Γιάννενα στις 14 Απριλίου ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος Klaus Meine, προκειμένου να δώσει συνέντευξη τύπου, ενόψει της μεγάλης συναυλίας που αποτελεί μία από τις τελευταίες του γερμανικού συγκροτήματος στην πλούσια διαδρομή του.

ΚΕΝΤΡΙ: το διάβασα στο epirusgate, αλλά δεν με πιάνει κανένα άγχος, δεν με νοιάζει αν θα εξαντληθούνε και πόσο σύντομα θα γίνει αυτό... Και ξέρετε γιατί;
Το πήρα, το πήρα, το πήρα το μαγικό χαρτάκι, το έχω στο συρτάρι μου εδώ και μέρες, τρέξτε κι εσείς τώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...