Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Τελικά τι ανταλλάγματα δώσαμε στον Ομπάμα;


Αδιαφορία της ισπανικής στρατιωτικής δύναμης και οργανωτικές ελλείψεις με ευθύνη του ελληνικού κράτους καταγγέλλουν δημοσίευμα του defencenet.gr και Δελτίο Τύπου του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, τα οποία κάνουν λόγο για επίθεση των Ταλιμπάν με 4 ρουκέτες εναντίον της ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 21 Μαρτίου, κατά την άφιξη 48 στελεχών της Π.Α. στη νότια περίμετρο του αεροδρομίου της Καμπούλ, με στόχο την ανάληψη του λειτουργικού ελέγχου της εγκατάστασης.

Αντάρτες Ταλιμπάν επιτέθηκαν με ρουκέτες στα μέλη της ελληνικής αποστολής τα οποία κατέφυγαν σε οχυρωμένα σημεία του αεροδρομίου.
«
Από τα 56 άτομα που έστειλε η Π.Α. μόνο οι 39 διέθεταν αλεξίσφαιρα γιλέκα (άγνωστο γιατί…) και όλοι ήταν…άοπλοι! Οι Ισπανοί που έχουν αναλάβει την προστασία του αεροδρομίου αδιαφόρησαν για την άφιξη των Ελλήνων στρατιωτικών», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το διάβασα στο
Insider και ανησυχώ πολύ και για την όλο και αυξανόμενη παρουσία ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και για το ότι η στα λόγια μόνο "στήριξη" του σύμμαχου Ομπάμα στον Παπανδρέου για την οικονομία μας έχει ανταλλάγματα που ακόμη δεν μας τα έχουνε πει και για το ότι στέλονουμε τα παιδιά μας σαν πρόβατα επι σφαγή (από τα 56 άτομα που έστειλε η Π.Α. μόνο οι 39 διέθεταν αλεξίσφαιρα γιλέκα (άγνωστο γιατί…) και όλοι ήταν…άοπλοι)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...