Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Η Pasionaria της Ελλάδας... Τέτοιοι είμαστε, τέτοια μας αξίζουν...


Διαπίστωση πρώτη: Ό,τι και να τον βρει τον Έλληνα, σκέφτεται με το "κάτω κεφάλι"!!! Την μέρα που, όπως είπε η Ελευθεροτυπία, θα μας μείνει "Αξέχαστη", ο αντρικός πληθυσμός της Ελλάδας ασχολείται με το ροζ video της Τζούλιας. "Φράκαρε" το Internet από πεινασμένους για θέαμα...
Διαπίστωση δεύτερη: Κατά πάσα πιθανότητα, το video δόθηκε στην δημοσιότητα από την Κυβέρνηση, σαν αντιπερισπασμός στα μέτρα λιτότητας. Για να μην πω ότι αυτοί το πούλαγαν στα περίπτερα και τα 20ευρα έμπαιναν στο περίφημο Ταμείο Στήριξης του Πετσάλνικου!!!

Διαπίστωση τρίτη: Όλοι έπεσαν να το φάνε το καημένο το κορίτσι, χωρίς να καταλαβαίνουν τα κρυφά μηνύματα που περνούσαν μέσα από το video. Δηλαδή:

α) Δείχνει να λέει ότι δεν πτοείται από τον φόρο πολυτελείας και απτόητη συνεχίζει με σαμπάνια και τζακούζι!!!

β) Το πέρασμα του μπουκαλιού της σαμπάνιας από "φλογισμένα" σημεία του κορμιού της, είναι το κωδικό σύνθημα για μαζική έξοδο του κόσμου στους δρόμους, για βίαιες κινητοποιήσεις, για φλογισμένα μπουκάλια μολότωφ!!!


Διαπίστωση τέταρτη (και τελευταία): Όσο κρίμα κι αν είναι τα κοριτσάκια της ψευτο-showbiz, που τυφλώνονται από τα λεφτά και τα φλας, άλλο τόσο κι άλλο τόσο και κομμάτι απ' άλλο τόσο, είναι κρίμα όλοι αυτοί που ενώ τους "πηδάνε", ασχολούνται με αυτούς που "πηδιούνται"!!!
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΓΑ!!!

ΥΓ: Χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης και με απεριόριστο σεβασμό στην
μνήμη της Ντολόρες Ιμπαρούρι, ένα όνομα που φαντάζομαι η Τζούλια δεν έχει ακούσει ποτέ...

2 σχόλια:

  1. Οι διαπιστώσεις είναι ορθότατες! Όντας στον κόσμο μου, άκουσα για το βίντεο και τις πωλήσεις του από τον περιπτερά μου και φρίκαρα. Δεν μας σώζει τίποτε, φοβάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...