Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ποιός τα 'χει 400 και ποιός θέλει ψυχίατρο;

Άντε τώρα να βρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα, ποιος είναι ο φταίχτης και ποιος την "πάτησε". Σημασία έχει ότι ένας από τους δυό είναι μέγας Πινόκιο και η μύτη του θα μεγαλώσει πολύ...
Εγώ όσο κι αν προσπάθησα να καταλάβω, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, για προσπαθήστε κι εσείς, που μπορεί να ξέρετε και δυό πράγματα παραπάνω:



ΠΡΑΞΗ 1η: Ο πρώην προπονητής του Αράχθου Παχυκαλάμου, ο Χρήστος ο Αντωνίου, στέλνει την καταγγελία:
" Οι λόγοι της αποχώρησής μου από τον Άραχθο Παχυκαλάμου ήταν καθαρά οικονομικοί και η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο λόγος που δεν προσήλθα στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης ήταν γιατί δεν μου είχε καταβληθεί ο μισθός από 20 Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου, ενώ ήδη βρισκόμασταν στις αρχές Μαρτίου.
ΥΓ. Δεν πρέπει να ξεχνά ο κύριος Πρόεδρος ότι μου παρέδωσε την ομάδα με μηδέν βαθμούς και την άφησα με 31 βαθμούς..."

ΠΡΑΞΗ 2η: Ο Πρόεδρος του Αράχθου Παχυκαλάμου απαντάει με Δελτίο Τύπου:
"Ο κ. Αντωνίου αυτοπροτάθηκε και προσλήφθηκε την 21η Οκτωβρίου 2009. Πραγματικά, ανέλαβε την ομάδα με 0 βαθμούς και την άφησε στους 28, στις 2 Μαρτίου 2010...και όχι με 31! Διότι στον αγώνα με το Ελαιόφυτο στις 7 Μαρτίου, η ομάδα έπαιξε με άλλον προπονητή και με διαφορετικό προσανατολισμό. Ο κ.Αντωνίου συμφώνησε να λάβει από την 21η Οκτωβρίου 2009 έως το τέλος της σεζόν (18η Μαΐου), 5000 € + 1000 € πριμ σε περίπτωση κατάκτησης της 9ης θέσης στον 1ο γύρο, + 1000 € πριμ αν η ομάδα παίξει στον τελικό Κυπέλλου, + 1000 € αν το σωματείο μας κατακτήσει το Κύπελλο, καθώς και 2000 € αν η ομάδα στην τελική κατάταξη φτάσει στην 5η θέση. Δυστυχώς όμως τα πριμ που συμφωνήσαμε, δεν εδόθησαν...καθώς οι στόχοι δεν ήρθαν. Δηλαδή ο κ. Αντωνίου θα ελάμβανε 5000 € για 7 μήνες. Έλαβε 3100 €. Δηλαδή πληρώθηκε και τους 4 μήνες που εργάστηκε + 300 €. Και οτιδήποτε άλλο λέγεται είναι εκ του πονηρού και δημιουργήθηκε για να κάνει κακό στην ομάδα.
Επειδή η ομάδα είχε σχετικά καλή πορεία, χάνοντας όμως τα πριμ... προσπαθούσε με έμμεσο τρόπο να κάνει μία καινούργια συμφωνία, η οποία όμως δεν ήταν δυνατόν να γίνει. Το γυαλί ράγισε από τον αγώνα με την Προοδευτική Περάματος. Η απόφαση της διοίκησης να απομακρυνθεί ο κ. Αντωνίου είχε παρθεί για τους εξής λόγους: Δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε ως διοίκηση ο προπονητής μας να ειρωνεύεται τους ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής Περάματος λέγοντας: "θα φάτε 5 γκολ, δεν υπάρχετε ως ομάδα, δεν υπάρχετε πουθενά στο χάρτη" και μιλούσε κατά της διοίκησης του Περάματος και του προπονητή κ. Γιώτη - (Εμείς όλα αυτά τα μάθαμε μετά τον αγώνα, μας ανέφεραν πως αν και πεσμένοι αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ ...και καλά έκαναν). Δεν μπορούμε να δεχτούμε ο προπονητής μας να κάνει χειρονομίες στους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα και να βρίζει μπροστά στους ποδοσφαιριστές μας τον προπονητή της Αναγέννησης κ. Ζαβογιάννη, ότι είναι "κωλοτρυπίδα" και "με αυτόν η Αναγέννηση θα πέσει κατηγορία". Επίσης, να καθυβρίζει τον κ. Μάντζιο, πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, για ένα παλιότερο αγώνα που ήταν προπονητής στους Μικρασιάτες. Και άλλα πολλά...
Αστείες λοιπόν δικαιολογίες από έναν ψεύτη, αλλοπρόσαλλο, κακόβουλο άνθρωπο, με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο. Επειδή όμως η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για την δύσκολη συνέχεια, δεν θα ασχοληθούμε ξανά μαζί του.
Υ.Γ. Θα δώσουμε στο Σόλωνα το θέμα να το δει επιστημονικά..."

ΚΕΝΤΡΙ: Αν υποπτευθώ ότι ο Σόλωνας που λέει ο Πρόεδρος, είναι ο γνωστός ψυχίατρος της Άρτας κ. Σόλων Σερβετάς, τότε θα πεθάαααααααααανω, που έλεγε κι ο Λαζόπουλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...