Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Έλα ΕΣΡ στον τόπο σου!!!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα κορίτσια ακκίζονται
Δυο κυρίες που προφανώς έχουν λύσει τα προβλήματά τους ως προς το ζειν και τώρα πασχίζουν για το ευ ζειν, κάθισαν στον φτηνό καναπέ μιας ακριβοπληρωμένης εκπομπής και βάλθηκαν να μας κάνουν ηθική διαπαιδαγώγηση μεσημεριάτικα.
Δεν τις ενημέρωσε κανένας ποιο είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, πάντα καλοπληρωμένο, μα ποτέ σε υπόληψη;
Οχι, δεν είμαστε πουριτανοί, αλλά οι διάλογοι ήταν τόσο εμετικοί, που αρνούμαστε να τους μεταφέρουμε.
Ούτε πρωταγωνιστούμε όλοι σε τσόντες, λάθος κάνετε.
Ντροπή και αίσχος, όχι στις δυο κυρίες, αλλά στην ιδιοκτησία της συχνότητας, απ' όπου παίχτηκε η πιο χυδαία εκπομπή των τελευταίων χρόνων.
Μια συχνότητα που έχει παραχωρηθεί από το κράτος, όχι πάντως για να διδάσκονται μαθήματα παραγωγής πορνοταινιών! Τι λέτε και σεις οι ευαίσθητοι του ΕΣΡ;
Η μια γέλαγε συνέχεια από άγνοια κι αμηχανία και η άλλη παρίστανε το Λάρυ Κινγκ, ενώ ένα μάτσο αργόσχολων- ανεγκέφαλων χειροκροτούσε επιβραβεύοντας το τίποτα (γιατί το μηδέν είναι κάτι)!
Ψυχολόγοι δεν είμαστε, αλλά κάτι μας λέει πως μόλις σβήσουν τα φώτα των προβολέων, αυτό το δύστυχο και άβουλο πλάσμα θα χτυπήσει πολύ δυνατά, μέχρι θανάτου, το άδειο του κεφάλι στον πρώτο τοίχο που θα βρει μπροστά του.
Μακάρι να βγούμε ψεύτες, γιατί αν συμβεί το μοιραίο, οι μόνοι φταίχτες θα είναι αυτοί που το ανάθρεψαν και το περιέφεραν ως τρόπαιο από τα γεννοφάσκια του.
Κι ως γνωστόν το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου όπως το μάθεις συμπεριφέρεται!
Υπάρχει κι η πιθανότητα να είμαστε εμείς οπισθοδρομικοί και συντηρητικοί και να μην πιάσαμε το βαθύτερο νόημα της εκπομπής και τα κοινωνικά πρότυπα που προέβαλε.
Συγγνώμην εκ των προτέρων!
από Ζείδωρον.

ΚΕΝΤΡΙ: Προσυπογράφω με χέρια και ποδάρια. Αγαπημένη μας πλανεύτρα Τατιάνα, η "Στιγμή της Αλήθειας" ήταν για σένα. Μάλλον πρέπει να είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα τώρα με την κρίση και γιαυτό αρχίζεις και προμοτάρεις βιζιτούδες.
Εάν δεν γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη "πουτάνα", άνοιξε το Λεξικό, εκεί θα μάθεις κι άλλες έννοιες, όπως "νταβαντζής" και "τσατσά"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...