Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Είστε για ατασθαλίες;


Το διάβασα και μου άρεσε. Και επειδή κι άλλες φορές έχω περάσει καλά στο "Αερικό" και επειδή όλο γκρινιάζω και καλό λόγο σπάνια λέω, (μάλλον φταίει η κλιμακτήριος, που χτυπάει ΚΑΙ τους άντρες), θα σας μεταφέρω αυτά που διάβασα:

Απαντήσεις στα ερωτήματα....
Πώς καταφέρνουν 3 μόνο μουσικοί να κάνουν τόσο σαματά;

Πώς γίνεται σε 1 μόνο βράδυ να χωρέσουν τόσο διαφορετικά τραγούδια;

Και εν τέλει...Τι δουλειά έχει μέσα σε όλ' αυτά 1 μόνος γραφικός τύπος και γιατί μας λέει τον πόνο του;

...έρχονται να δώσουν, η τραγουδοποιός Μαρία Καναβάκη και οι συνένοχοί της καλλιτέχνες Χρήστος Παύλης, Κώστας Μπουρμάς και Νίκος Χατζάκης.

Όλα αυτά θα συμβούν τη Δευτέρα (Μ. Δευτέρα) 29 Μαρτίου το βράδυ (από τις 10:30 μ.μ.) στο γνωστό Άρτινό στέκι «Αερικό», όπου οι καλλιτέχνες μας οπλισμένοι με κέφι, χιούμορ, ακορντεόν, κιθάρες, πλήκτρα, κρουστά και πολλή πολύ θετική ενέργεια πέφτουν με τα μούτρα σε μικρές ατασθαλίες.
Όλα αυτά σε μια μουσικοθεατρική παράσταση με στιγμές από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της Μαρίας Καναβάκη και του Χρήστου Παύλη "Παράξενο τοπίο", που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά και με υλικό από το νέο δίσκο τους, με τίτλο "Μικρές ατασθαλίες" που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Παρέα στα δικά τους τραγούδια κάνουν αγαπημένες μελωδίες, από την ελληνική και ξένη δισκογραφία σε διασκευές απρόβλεπτες, καθώς και ο εξίσου απρόβλεπτος ηθοποιός Κώστας Μπουρμάς σ' ενα παιχνίδι με την κωμωδία.
Σίγουρα μία νέα πρόταση στην ψυχαγωγία της περιοχής που τη χρειάζεται την ανανέωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...