Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Stop στη Sexορύπανση!!!


Από τις 10 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, sex γιοκ για ένα ζευγάρι στη Σκοτία και μάλιστα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης τους!!!
Η παράξενη αυτή απόφαση πάρθηκε, όταν ένα παιδάκι που μένει στο από κάτω διαμέρισμα του ζευγαριού, είπε στη δασκάλα του ότι ακούει τους γείτονές του να κάνουν sex. Εκείνη, σοκαρίστηκε φαίνεται από όσα άκουσε και απευθύνθηκε στις δημοτικές αρχές για να διευθετήσουν το ζήτημα.

Ο Alan όμως και η Fiona Hay είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένοι με την απόφασή αυτή και διαμαρτύρονται γιατί όπως υποστηρίζουν οι αρχές τους κόβουν τη μοναδική τους απόλαυση!!!
Τονίζουν μάλιστα ότι οι ερωτικές τους συνευρέσεις δεν έχουν διάρκεια, το πολύ πέντε λεπτά, γιατί ο Alan είναι ασθματικός και δεν… αντέχει και ότι δεν κάνουν καθόλου θόρυβο!!! «Αυτά είναι ανοησίες. Κι εγώ και η γυναίκα μου είμαστε άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και σας διαβεβαιώνω ότι δεν κρεμιόμαστε από τους πολυελαίους», δηλώνει ο Alan. H Fiona από την άλλη είναι απαρηγόρητη!!! «Είναι τραγικό να λένε σε έναν άντρα και τη σύζυγό του πότε θα κάνουν sex. Η τηλεόραση και το sex είναι οι μοναδικές μας απολαύσεις. Είναι πραγματικά άδικο», λέει.


ΚΕΝΤΡΙ
: το διάβασα στο The news bus, και για μια στιγμή τα χρειάστηκα. Μου είπε κιόλας η γυναίκα μου ότι και στην πολυκατοικία μας οι τοίχοι είναι "χάρτινοι" και φοβήθηκα μήπως και το Δημοτικό Συμβούλιο της Άρτας πάρει καμιά τέτοια απόφαση.
Μετά όμως, μόλις σκέφτηκα τα μέτρα λιτότητας, ησύχασα. Έτσι κι αλλιώς πού μυαλό για sex; Εδώ δεν ξέρω πώς θα πληρωθούν οι λογαριασμοί, στο "κοκό" θα 'χω το μυαλό μου;

1 σχόλιο:

  1. Καλό είναι να έχουμε το νου μας.

    Αν μπορούμε να κάνουμε κοκό σημαίνει ότι δεν έχουμε άγχος για το φως, το νερό, το τηλέφωνο, τα φροντιστήρια, το σούπερ μάρκετ, τις δόσεις, ούφ! ξενέρωσα ήδη! Και για να μην έχουμε άγχος πα να πει ότι βγαίνουμε άνετα, οπότε το κοκό αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης.

    Άσε που οι καταγγελίες για φοροδιαφεύγοντες είναι ανώνυμες και στο σχετικό τηλεφωνικό κέντρο θα φτάνουν καταγγελίες του στυλ: "Οι αποπάνω φοροδιαφεύγουν ασυστόλως. Τρίτη φορά αυτή τη βδομάδα, και ΔΕΝ είναι νιόπαντροι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...