Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Γιατί επιμένουν τα ΜΜΕ;;;

Μας έχουν ταράξει από χτες όλα τα ΜΜΕ να λένε ότι τα Τέμπη θα ανοίξουν για το Πάσχα. Επειδή όμως το Πάσχα ουσιαστικά έφτασε κι όσο κι αν οι άνθρωποι δουλεύουν σκληρά για να τα καταφέρουν, θαύματα δεν γίνονται.
Διαβάστε τι γράφει η Λευτεριά και εξηγείστε μου, εάν οι ίδιοι οι άνθρωποι της εταιρείας μιλάνε στους δημοσιογράφους για μέσα Μαΐου και υπό προϋποθέσεις, γιατί τα ΜΜΕ επιμένουν για Πάσχα;;;
Όποιος μπορεί να μου λύσει την απορία, ας μου πει να καταλάβω, γιατί είμαι και λίγο αργός και δεν τα "πιάνω" εύκολα.
Διαβάστε και πείτε μου:


Η κοιλάδα των Τεμπών πλημμύρισε σήμερα από δημοσιογράφους κυρίως από Πιερία, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εργασίες αποκατάστασης για το άνοιγμα των Τεμπών από τους υπεύθυνους της εταιρίας ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ. Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στον τόπο της κατολίσθησης, όπου οι αλπινιστές πραγματοποιούν τις εργασίες που ξεκίνησαν στα Τέμπη από τις 25 Ιανουαρίου του 2010 με εγκεκριμένο από το δημόσιο χρονοδιάγραμμα 16 εβδομάδων, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας στη συνέντευξη τύπου που έγινε αργότερα σε ξενοδοχείο στα Αμπελάκια Λαρίσης.
Οι άνθρωποι της εταιρίας διαβεβαίωσαν ότι γίνεται το ανθρωπίνως δυνατόν να συντομευτεί το χρονικό αυτό διάστημα και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών. Ωστόσο όπως είπαν δεν μπορούν να δεσμευτούν, εάν θα τελειώσουν νωρίτερα, διότι υπεισέρχεται ένα πλήθος τεχνικών προβλημάτων και παραγόντων, τα οποία δυστυχώς μπορούν να ανατρέψουν την πορεία του. Ωστόσο δήλωσαν ότι υπολογίζουν πως τα Τέμπη θα ανοίξουν στα μέσα του Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...