Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Δώστε 10 λεπτά από τον χρόνο σας...


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Άρτας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άρτας, θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 24 Μαρτίου από 09:00 - 14:00 στα γραφεία του ΣΕΣ Σκουφά 79 (Άγιος Δημήτριος).
Για το σκοπό αυτό
καλούμε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους.
Γιατί η Εθελοντική Αιμοδοσία πρέπει να γίνει στάση και σκοπός ζωής για όλους μας.

ΚΕΝΤΡΙ
: Αυτά που για μας είναι αυτονόητα, για άλλους είναι ανάγκη ζωής. Σηκωθείτε από τον καφέ σας και δώστε λίγο χρόνο, λίγο αίμα, δώστε ΖΩΗ!!!

2 σχόλια:

  1. Τώρα που το λες, επειδή διατηρώ αγαθότατες σχέσεις με πιώματα, τσιγάρα και νοστιμότατα λιπηρά μεζεκλίκια, καλόν είναι να αντικαταστήσω λίγο από το "βεβαρημένο" με τοξίνες αίμα μου με νέο, φρέσκο και πεντακάθαρο. Δε χρειάζεται να κάνω τίποτα, ο μυελός των οστών μου θα τα κάνει όλα και ούτε που θα το καταλάβω.
    Καλή η ιδέα σου ΚΕΝΤΡΙ... Έφυγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Conko μ'αρέσει το χιούμορ σου! Λες τουλάχιστον την αλήθεια ότι δίνοντας λίγο αίμα, όχι μόνο δεν το στερείσαι πια, αφού ο οργανισμός μας το αντικαθιστά αμέσως και μάλιστα το αναγεννά!
    Εγώ απλά θα συμπλήρωνα στο μήνυμά σου, πως η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί υπέρτατη πράξη ανθρωπιάς και πρέπει να καλλιεργηθεί σαν συνείδηση σε όλους μας.
    Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε βρεθεί στην ανάγκη να ψάχνουμε για λίγο αίμα, άλλοτε για τους εαυτούς μας και άλλοτε για αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας το θυμόμαστε αυτό πάντα!
    Γιατί το αίμα είναι το μοναδικό συστατικό που σώνει ζωές και που η επιστήμη και η τεχνολογία δεν κατάφεραν ως τώρα να το παρασκευάσουν στα υπερσύγχρονα εργαστήριά τους! Πρέπει απαραίτητα να το δώσουμε Εμείς!
    Μπράβο ΚΕΝΤΡΙ για το μήνυμά σου, που αποτελεί υπέρτατη υπηρεσία στο συνάνθρωπο! Κάνε πρόταση σε όλους τους συναδέλφους σου, να δεσμευτείτε με την υποχρέωση, να έχετε σε μόνιμη ανάρτηση μήνυμα για την Αιμοδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...