Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Βρήκατε μήπως τίποτε λεφτά;

Αντιγράφω από το EREVNANEWS:
Καταστροφές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Άρτας σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα από αγνώστους, οι οποίοι κατέστρεψαν με σφυρί τα τζάμια του ισογείου των γραφείων του κόμματος.

Μάλιστα βρέθηκε και το σφυρί που πραγματοποιήθηκε η πράξη, ενώ προανάκριση διενεργεί η τοπική Αστυνομική Δ/νση.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, παρά το γεγονός πως τα γραφεία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα στη Λαϊκή Αγορά και επί της Βασιλέως Πύρρου που έχει αρκετή κυκλοφορία όλο το 24/ωρο.

Αν το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο, τότε πολύ εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με τα μηνυματικά γκράφιτι που βλέπουμε το τελευταίο δίμηνο στους τοίχους της Βασιλέως Πύρρου και αφορούν το ΠΑΣΟΚ και που μάλιστα αναφέρουν το κυβερνών κόμμα ως «μπατσόκ», ενώ εμφανίζουν τον ήλιο να περικλείει το Φοίνικα και το στρατιώτη...
Δηλώσεις επί του θέματος έγιναν από τον τοπικό Γραμματέα Δημήτρη Τάτση που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ΠΑΣΟΚ είναι δημοκρατικό κόμμα, το οποίο πηγάζει μέσα απ' το λαό. Τέτοιες ενέργειες, είτε είναι μεμονωμένες, είτε είναι συντονισμένες, προσβάλουν και τη δημοκρατία αλλά και την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας».
ΚΕΝΤΡΙ: Αγαπητέ Δημήτρη Τάτση, φαντάζομαι ότι τώρα μιλάς σαν Γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ, γιατί όταν μιλάς σαν Πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ αναγκάζεσαι να σωπαίνεις...
Άλλωστε τι να πεις, όταν οι συνάδερφοί σου αποφασίζουν απεργία, ότι διαφωνείς με τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, τι να κάνεις κι εσύ, να καλέσεις τον κόσμο στους δρόμους;
Πάντως εγώ σου το είχα πει σε παλιότερη ανάρτηση με τίτλο "Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη", δεν είναι και τόσο κομψό, να είσαι μπροστάρης στις πορείες, αγκαζέ με τους υπόλοιπους, πίσω από πανό που μιλάει για κλέφτες και για ψεύτες... Πάντως τα σφιγμένα σου χείλη και το βλέμμα σου που κοιτάει την άσφαλτο την ώρα της α-λα-μπρατσέτα πορείας από πλατεία Κιλκίς στην Πλατεία της Νομαρχίας, είναι όλα τα λεφτά!!!
Μήπως όμως βρήκατε τίποτε λεφτά πεταμένα μέσα στα γραφεία; Μπορεί να ήτανε αυτός ο άνθρωπος του μόχθου που είπε ο Πρωθυπουργός, που θέλει να δώσει πρόθυμα τον μισθό του για να σωθεί η χώρα... Μπορεί να μην άντεχε να περιμένει μέχρι το πρωί που ανοίγουν οι Τράπεζες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...