Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Προσδοκώ ανάσταση νεκρών...


Το νεκροταφείο του Αγαλά αναμένεται να κατασχέσει το ΙΚΑ Ζακύνθου, εξαιτίας των οφειλών που έχει ο δήμος Λαγανά, ύψους 130.000 ευρώ!
Μπορεί να θυμίζει σενάριο ταινίας, όμως είναι η πραγματικότητα. Ένα ακόμη κωμικοτραγικό γεγονός, που αν μην τι άλλο προκαλεί γέλια σε όλους όσοι το διαβάζουν ή το ακούν για πρώτη φορά. Ούτε λίγο ούτε πολύ, εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση, ο Αγαλάς θα μείνει χωρίς….νεκροταφείο!
Στην παραπάνω αποκάλυψη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Ημέρα τση Ζάκυθος», προέβη ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγανά, Σάββας Χαϊκάλης, ο οποίος κάλεσε το δήμαρχο, Διονύση Κομιώτη, να προχωρήσει άμεσα στη ρύθμιση του χρέους προς το ΙΚΑ, το οποίο αρχικά ήταν 100.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έχει φτάσει τις 130.000 ευρώ. Το οφειλόμενο ποσό αφορά στην ασφάλιση των εργαζομένων, που μεταφέρθηκαν στον δήμο και προέρχονταν από την Επιχείρηση Καθαριότητας.
«Στο νέο νεκροταφείο του Αγαλά έχει θαφτεί μόνο ένας συνδημότης μας, ενώ το ΙΚΑ αποφάσισε να κατασχέσει το συγκεκριμένο, διότι υπάρχουν συμβόλαια αγοράς. Τα όσα συμβαίνουν αποτελούν κατάντια και δηλώνω ότι λυπάμαι που έφτασαν τα πράγματα μέχρι εδώ. Καλώ τον κ. Κομιώτη να... «ξυπνήσει», έστω και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να πάει στο ΙΚΑ και να ρυθμίσει το χρέος»
τόνισε χαρακτηριστικά στην «Ημέρα τση Ζάκυθος» ο κ. Χαϊκάλης.
Πηγή: Αδέσμευτος Τύπος

ΚΕΝΤΡΙ: Εγώ δεν ξέρω αν σε αυτό το νεκροταφείο είναι θαμμένος μόνο ένας ή περισσότεροι συνδημότες σας, αλλά να εύχεστε τα ζόμπι να είναι μόνο μύθος, γιατί αλλιώς σας αξίζει να βρουκολακιάσουνε και να σας κυνηγάνε μέσα στις ρούγες και στα καντούνια...
Κατά τ' άλλα και οι νεκροί δεδικαίωνται...
Αίσχος βρεεεεεεεεεε, βρείτε τάφο να μπείτε μέσα άχρηστοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...