Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Άργησε, αλλά άξιζε...


Επιτέλους, έπρεπε να έρθει ο γδάρτης Μάρτης για να αξιωθούνε να βάλουν Προέδρους στα Νοσοκομεία της Ηπείρου. Περνούσε ο καιρός και περιμέναμε και περιμέναμε... Τελικά όμως, ήρθε ο Μάρτιος, άνθισαν οι αμυγδαλιές και μας έρχεται και Πρόεδρος με άρωμα γυναίκας.
Άξιζε η αναμονή όμως, έγιναν όλες οι αξιοκρατικές διαδικασίες που επιτάσσει η opengov και έρχεται η κυρία Μαργαρίτα Κιτσανού από τα Γιάννενα.
Το ότι μόλις έμαθα το όνομά της, πήγα στο ψαχτήρι της Google και την βρήκα στο
pasok.gr, είναι απολύτως συμπτωματικό, όπως συμπτωματικό ήταν ότι ο προηγούμενος Πρόεδρος, ο κύριος Ντιναλέξης ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην μας (τι εννοείται ποιανού;), ένας είναι ο πρώην. Πρώην σε όλα του, υπουργός, βουλευτής, Αρτάρχης, ό,τι βάζει ο νους σας...
Τέλος πάντων, για να ξαναγυρίσω στην κυρία Μαργαρίτα, δεν θέλω να υπονοήσω ότι λόγω ΠΑΣΟΚ, πήρε την θέση, όοοοοοχι, άλλωστε αν πάτε στον σύνδεσμο
pasok.gr, θα δείτε ότι εκτός από την πολύ πλούσια συνδικαλιστική και πολιτική δράση, έχει και κοινωνικό έργο, όπως "Συμμετοχή σε πολιτιστικούς συλλόγους ευρείας απήχησης και Διοργανώτρια φολκλορικών φεστιβάλ με διεθνή εμβέλεια" !!!
Άξια λοιπόν και σιδηροκέφαλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...