Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Αγαπητοί μου διαρρήκτες, χρησιμοποιώ PC, δεν είμαι στόχος !!!


Δυστυχώς, η είδηση δεν είναι ότι τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, άγνωστοι διέρρηξαν πέντε κεντρικότατα καταστήματα και ανενόχλητοι έκλεψαν τρία laptops...
Δυστυχώς, η είδηση δεν είναι ότι η Αστυνομική Διεύθυνση πάσχει από έλλειψη προσωπικού, με αποτέλεσμα η Άρτα να υποφέρει λόγω ανεπαρκούς αστυνόμευσης και οι Αρτινοί να νοιώθουν για πρώτη φορά τόσο έντονα την ανασφάλεια και το άγχος μην τυχόν γίνουν και οι ίδιοι θύματα κάποιας εγκληματικής ενέργειας...

Δυστυχώς, η είδηση είναι ότι φτάσαμε στο σημείο να δεχόμαστε τα αυτονόητα σαν καλή τύχη και να αφήνουμε έναν αναστεναγμό ανακούφισης, όταν μετά από το μπαράζ διαρρήξεων και τσαντάκηδων, διαβάζουμε στο site του Δήμου Άρτας: "Πάντως το Σαββατοκύριακο κύλησε ήρεμα, χωρίς να επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά."
Πάλι καλά δηλαδή που ζήσαμε να δούμε κι αυτή την Άνοιξη...
Πάντως, φαίνεται ότι οι διαρρήκτες είναι πολύ high-tech. Άνοιξαν πέντε διαφορετικά μαγαζιά στο κέντρο της Άρτας, (μια καφετέρια, μια σχολή οδηγών, ένα φωτογραφείο, ένα ΠΡΟΠΟ και ένα εστιατόριο) και πήραν μόνο laptops, τίποτε άλλο!!!

1 σχόλιο:

  1. Η εγκληματικότητα έτσι κι αλλιώς έχει φτάσει στα ύψη με αποτέλεσμα όπως προανέφερες να την θεωρούμε αυτονόητη!
    Το θέμα όμως δεν νομίζω πως είναι αυτό, αλλά ένα κράτος που εγκληματεί εις βάρος των παιδιών του και χωρίς να τα αφήνουν καν να ορθοποδήσουν!

    Φιλικά: http://katse-kala.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...