Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ο τελικός δεν θα έχει άρωμα Άρτας...


Τελικά, ο Α΄ημιτελικός του Final Four στο Κύπελλο στο Χάντμπολ Γυναικών, επεφύλαξε μια δυσάρεστη έκληξη για τους Αρτινούς που τον παρακολούθησαν. Η Αναγέννηση έχασε 29-26 από τη Νέα Ιωνία, μια μέτρια ομάδα που αρχικά δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να απειλήσει.
Όμως η Αναγέννηση δεν έδειξε κανένα στοιχείο από την ομάδα που ξέραμε και που την καθιέρωσε σαν μεγάλο όνομα στ Χάντμπολ. Τραγικά αμυντικά λάθη, δυστοκία στην επίθεση, γενικά καμιά σχέση με ό,τι γνωρίζαμε.

Έτσι, τελικά η μέτρια Νέα Ιωνία πήρε δίκαια την πρόκριση για τον αυριανό τελικό, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι η Ορμή (όνομα και πράγμα!!!)

Στον Β΄ημιτελικό η Ορμή Πατρών συνέτριψε με 42-28 τον Μακεδονικό. Αρκεί να σας πω ότι αρχικά προηγήθηκε με 19-4 και κάπου εκεί "κατέβασε ταχύτητα" για να κρατήσει προφανώς δυνάμεις για αύριο.

Δυστυχώς ο κόσμος δεν ήταν ο αναμενόμενος, οι Αρτινοί δεν ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα, πιθανώς επειδή φαντάστηκαν ότι ο σημερινός αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και η προκριση ήταν σίγουρη...
Καλή επιτυχία στην Ορμή αύριο στον τελικό, στις 5:15 μμ. Το αξίζει να το πάρει, ήταν μακράν η καλύτερη και από τις 4 ομάδες που είδα σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...