Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Dirty Harry στην Άρτα!!!

Όπως σας έχω ήδη πει, τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα, υπήρξε κυριολεκτικά μπαράζ διαρρήξεων σε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης.
Την πρώτη φορά "άνοιξαν" πέντε μαγαζιά και έδειξαν προτίμηση σε laptops και την δεύτερη άνοιξαν καμιά δεκαριά και "σήκωσαν" ό,τι βρήκαν μπροστά τους (από ένα μανάβικο πήραν όλες τις ...σοκολάτες που βρήκαν στα ράφια)!!!

Είδε κι απόειδε ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ότι καμιά σύλληψη δεν έχει γίνει κι επιδή ξεκινάει το τρίτο στη σειρά Σαββατοκύριακο έβγαλε δραματική ανακοίνωση:


«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μαζικές διαρρήξεις σε ένα βράδυ στο κέντρο της πόλης και οι αρχές να μην έχουν πάρει χαμπάρι για το τι γίνεται!!!!!!» αναφέρει ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας που υπογράφει ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Χουλιάρας. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται:
"ΖΗΤΑΜΕ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
-Να βρεθούν άμεσα οι υπεύθυνοι των διαρρήξεων.
-Να υπάρχει μεγαλύτερη προστασία από τις αρχές κατά τις βραδινές ώρες και προς τους πολίτες και προς τις περιουσίες τους.
Επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας θα στείλει επιστολές διαμαρτυρίας προς κάθε αρχή της πόλης που είναι υπεύθυνη".

ΚΕΝΤΡΙ
: Mήπως θα ήταν καλύτερο αντί να πέφτουν οι έμποροι της Άρτας από τα σύννεφα («Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μαζικές διαρρήξεις σε ένα βράδυ στο κέντρο της πόλης και οι αρχές να μην έχουν πάρει χαμπάρι για το τι γίνεται!!!!!!»), να αποφασίσει ο πρόεδρος, ο Χάρης ο Παναγιωτόπουλος να μιμηθεί τον Κλιντ Ίστγουντ και να μεταμορφωθεί σε Dirty Harry;
Ωχ, ωχ, σε βλέπω Χάρη μου μαζί με όλο το ΔΣ να στέκεσαι καραούλι το Σαββατοκύριακο...
Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να πείσεις τον Γιώργο τον Αλιφτήρα, που έχει "τις άκρες" με το
ΠΑΜΕ, να περιπολούν έξω από τα μαγαζιά. Τόση "επαναστατική γυμναστική" κρίμα να πάει χαμένη!!!

1 σχόλιο:

  1. (Μπας και οι σοκολατες στο μαναβικο, ηταν σπανακι με καμουφλαζ??)
    Καλημερα στην Αρτα!!!
    ΝΤΟΥΖ ΠΟΥΑΝ για την ιδεα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...