Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Συμφωνώ απόλυτα, γιαυτό δεν συμμετέχω...

H χώρα μας ζει τις χειρότερες στιγμές της, από τη μεταπολεμική περίοδο…
















Το τέρας του παγκόσμιου καπιταλισμού απειλεί να μας καταπιεί πλήρως, ενώ οι θλιβεροί εντολοδόχοι του, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, δυστυχώς, μας σύρουν κατευθείαν στα δόντια του μέσα, πιστοί όλοι τους, στις οδηγίες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!

Όσοι δεν θέλουν να το δουν και να το κατανοήσουν και ελπίζουν ακόμη σε ένα θαύμα, μάλλον θα διαψευσθούν οικτρά!

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να παρακολουθούμε παγωμένοι τον όλεθρο να έρχεται και να μη κάνουμε κάτι… Καταργούν δικαιώματα ενός αιώνα που αποκτήθηκαν με αίμα και αγώνες σκληρούς! Έτσι τόσο απλά, τόσο άδικα, τόσο απροκάλυπτα και τόσο προδοτικά!!

Με τη φτηνή και γελοία αιτιολογία ότι δεν γίνεται αλλιώς! Ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι γίνεται!!! Οι κλέφτες μάταια ρωτάμε που είναι και τα κλοπιμαία που βρίσκονται??

Από κάπου πρέπει ν’ αρχίσουμε, από κάπου πρέπει να εμπνευστούμε και να πάρουμε κουράγιο να αντιδράσουμε!!

Ξεκινάμε λοιπόν, εμείς οι Ενωμένοι Μπλόγκερ και ενεργοί πολίτες, μία σιωπηλή διαμαρτυρία την Τετάρτη, στις 10 Μαρτίου απέχοντας από τα μπλογκ μας και ανεβάζοντας την ανάρτηση η μονο το baneraki αυτo με δήλωση συμπαράστασης στη Γενική Απεργία της Πέμπτης 11 Μαρτίου.


ΚΕΝΤΡΙ: Συμφωνώ απόλυτα με όλα τα επιχειρήματα των Ενωμένων Bloggers και ακριβώς γιαυτό τον λόγο και μετά απλό πολύ σκέψη, αποφάσισα να μην συμμετάσχω στην σιωπηλή διαμαρτυρία.
Τα blogs κατά την γνώμη μου επιβάλλεται να διαμαρτύρονται, αλλά όχι σιωπηλά. Τα blogs πρέπει να είναι θορυβώδη, φασαριόζικα, ενοχλητικά σαν αλογόμυγες, πρέπει να ξεσηκώνουν τον κόσμο κραυγάζοντας με ντουντούκες, χτυπώντας καπάκια από σκουπιδοτενεκέδες, κάνοντας ό,τι μπορούνε για να σκουντήξουν, για να προειδοποιήσουν, για να ξυπνήσουν όλους όσους πέφτουν στην παγίδα της αποχαύνωσης και της ύπνωσης των κατεστημένων ΜΜΕ.

Σέβομαι απόλυτα την απόφαση πάρα πολλών bloggers να ακολουθήσουν την σιωπηλή διαμαρτυρία, εύχομαι να έχει μεγάλη ανταπόκριση, αλλά δεν θα συμμετέχω.
Καλή δύναμη αδέρφια...

2 σχόλια:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...