Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ζαρτινιέρα-βόμβα στην Άρτα!!!


Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ένα θέμα ήταν η προμήθεια ξύλινων ζαρτινιερών οι οποίες θα φυτευτούν με καλλωπιστικά φυτά και θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της Άρτας.
Το θέμα το εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Τρομπούκης: " Έχοντας υπ’ όψιν την ανάγκη προμήθειας ξύλινων ζαρντινιερών, οι οποίες θα φυτευθούν με εποχιακά και πολυετή φυτά και θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία των κεντρικών πεζόδρομων της πόλης (Κοσμά Αιτωλού, Ψαραγορά, Καραπάνου) για τον καλλωπισμό των παραπάνω χώρων αλλά και την αποφυγή της παράνομης στάθμευσης των οχημάτων, σε ευρυχώρια πρασίνου (π.χ. κόμβος Παπακώστα, τρίγωνο Εύζωνα, Παρηγορήτισσα, κλπ.), για τον καλλωπισμό και την ανάδειξη των χώρων, προτείνω την εγγραφή πίστωσης ποσού 15.000 €."

Όλα καλά κι όλα ωραία, μέχρι που έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας...
Τότε, ο δημοτικός σύμβουλος
της συμπολίτευσης, ο Θανάσης Βαΐτσης πέταξε την βόμβα του: Καταψηφίζω είπε, γιατί "έχει γίνει ήδη η ανάθεση", με στόχο τον προσπορισμό ιδιωτικού οφέλους. Και πρόσθεσε ότι ο υπαίτιος βρίσκεται μέσα στην αίθουσα!!!
Και όταν διάφοροι σύμβουλοι άρχισαν να φωνάζουν σαν τους μαθητές στον Μυστικό Δείπνο (εμένα εννοείς Κύριε, εγώ είμαι Κύριε, κι άλλα τέτοια...), ο Θανάσης είπε ότι "δεν αναφέρεται σε δημοτικούς συμβούλους" και ηρέμησαν οι μαθητές που ο Ιούδας δεν ήταν ένας απ' αυτούς...

Πάντως, για την ιστορία, μέσα στην αίθουσα βρισκόταν δημοτικός υπάλληλος, που λύνει και δένει και που συμπτωματικά ασχολείται και με γεωργικές επιχειρήσεις... Μ' αρέσουν οι συμπτώσεις!!!

Οφείλω πάντως να συγχαρώ
όλους τους δημοτικούς συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, που μόλις γλύτωσαν ...από τα σκάγια, έκαναν το θέμα γαργάρα!!!
Καταγγέλθηκε μπροστά τους από συνάδερφό τους, ότι είναι σικέ η ιστορία "με στόχο τον προσπορισμό ιδιωτικού οφέλους" κι αντί να φωνάξουν εισαγγελέα για να ξεκαθαρίσουν τον λεκέ, προτίμησαν να σφυράνε κλέφτικα...

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ Κο ΒΑΪΤΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΡΩΜΙΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΤΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ Κας ΟΛΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κου ΤΕΟ Α.Ε.
    ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΘΥΜΑ ΚΑΙ ΦΟΛΚΛΟΡ ΤΗΣ Μ. ΒΔΟΜΑΔΑΣ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...