Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Απ' το ολότελα...

Το διάβασα στο site του Δήμου Άρτας και σκέφτηκα ότι κάτι είναι κι αυτό, για να μειωθεί λίγο το βάρος από τις πλάτες των πορτοκαλοπαραγωγών του κάμπου, που βλέπουν τις τσέπες τους άδειες και τα πορτοκάλια να σαπίζουν πεσμένα στο χώμα...:

"Καταβάλλεται τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Μαρτίου μέσω της Αγροτικής Τράπεζας το υπόλοιπο 50% των ενισχύσεων από τα οριστικά δικαιώματα, δίνοντας οικονομική «ανάσα» στους περίπου 8.000 δικαιούχους αγρότες της Άρτας και κατ’ επέκταση και στην τοπική οικονομία. Πρόκειται για το υπόλοιπο του ποσού των ενισχύσεων που είχε δοθεί με τη μορφή προκαταβολών στα τέλη του Δεκέμβρη (πριν τα Χριστούγεννα), καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σε όλες τις Ομάδες Παραγωγών της χώρας και μεταξύ αυτών και της Άρτας, όπου πλέον η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Οι ενισχύσεις πιστώνονται απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων στην ΑΤΕ. Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί στο Ν. Άρτας εκτιμάται περίπου στα 6,5 εκατ. ευρώ."

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ..ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...