Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Καβάλα πάν' στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε...


Το μεγαλύτερο πάρτι με τα κρατικά αυτοκίνητα γίνεται σε Δήμους και Κοινότητες του Νομού Ιωαννίνων. Το… καλό παράδειγμα έδινε όλα αυτά τα χρόνια Κοινοτάρχης της περιοχής, ο οποίος χωρίς το κρατικό 4Χ4 δεν έκανε ούτε βήμα.
Ενδεικτικό της κατάχρησης που κάνει ο ίδιος ως προς τη χρήση του αυτοκινήτου ήταν και η προ ημερών σκανδαλώδης απόφασή του να μεταφερθεί με το κρατικό όχημα μέχρι την Καβάλα προκειμενου να παρακολουθήσει τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννενα! Ο αθεόφοβος μάλιστα, "φούλαρε" βενζινη το αυτοκίνητο και τα έξοδα τα χρέωσε στην κοινότητα με ένα τιμολόγιο αξίας 83 ευρώ!!!
Κρατικά οχήματα χρησιμοποιούν, αν και δεν το δικαιούνται, δύο συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Ιωαννιτών, ενώ χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου κάνουν και πολλοί ανώτεροι υπηρεσιακοί παράγοντες, παρότι δεν έχουν καν δικαίωμα να τα οδηγούν.
Κοινό μυστικό στο Νομό Ιωαννίνων είναι ότι τα υψηλόβαθμα πολιτικά αλλά και υπηρεσιακά στελέχη χρησιμοποιούν τα κρατικά αυτοκίνητα και για τις ιδιωτικές μετακινήσεις τους, για βραδινές εξόδους, ακόμη και για ταξίδια τους στην Αθήνα.

ΚΕΝΤΡΙ: το διάβασα στο epirusgate και δεν μου κάνει καμιά εντύπωση, γιατί τα Γιάννενα είναι μαθημένα από Αλή Πασάδες. Ξαπλωμένοι μαχμουρλίδικα στον οντά, με το μπεγλέρι στο ένα χέρι και τον 'αργιλέ στο άλλο, περιτριγυρισμένοι από γιουσουφάκια και ζαπτιέδες.
Θα ήθελα επίσης να καταγγείλω τον συντάκτη αυτής της ανάρτησης, που αντί να συμπονέσει τον φίλαθλο κοινοτάρχη για την ήττα της αγαπημένης του ομάδας, αυτός τον βγάζει στην φόρα και τον κάνει σούργελο...
Τι να πει κανείς, δεν σέβεται τίποτε η σημερινή νεολαία!!!

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!
    Αυτές τις αμαξάρες δεν τις βλέπει η Κυβέρνηση για να τις καταργήσει, αφού ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ και όχι τόσο των εσόδων ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥ ΡΕΝ; Τόσο μεγάλα είναι τα Γιάννενα και χρειάζονται και αυτοκίνητο για να μεταβούν στο Δημαρχείο οι δημοτικοί άρχοντες εκεί; Πόδια δεν έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...