Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Το Blog, που κανένας blogger δεν θέλει να τον βάλει link !!!


Παιδιά, είστε οι καλύτεροι, είστε μοναδικοί, ανυπέρβλητοι, υπέροχοι, απαράμιλλοι, σας συμπαθώ, σας εκτιμώ, σας υπολήπτομαι, σας εύχομαι τα καλυτερότερα!!!
Αν με διαβάζετε, εκτιμήστε την προηγούμενη παράγραφο και μην με συμπεριλάβετε στην καθ' όλα άξια, αντικειμενική, αδιάβλητη, υπέροχη λίστα σας. Είστε ίσως το μοναδικό blog στο οποίο δεν θέλω να δω το ονοματάκι μου, που μακάρι να μου κόβονται μέρες και να σας δίνονται χρόνια...

Τα προηγούμενα βγαλμένα από ψυχής λογάκια, τα αφιερώνω "
με νόημα στίχου" στους διαχειριστές του ιστολογίου "Τα χειρότερα ελληνικά blogs"...

Κι αφού τελειώσαμε με την πλάκα, στα σοβαρά τώρα: Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφοράει πολύ μπουρδολογία στην μπλογκόσφαιρα και καλό είναι να τονίζονται κάποιες τερατολογίες, κάποιες "ανακρίβειες", κάποιες προπαγάνδες, κάποιες ψεμματάρες, κάποια μαργαριτάρια.
Αλλά από την άλλη, καλό είναι να θυμούνται οι admins του blog, ότι το blogging είναι πάνω από όλα χόμπυ, μια μορφή εναλλακτικής επικοινωνίας και διάχυσης πληροφοριών. Είναι κάτι μεταξύ της κουβέντας που γινότανε παλιά στα καφενεία ή στις ρούγες των γειτονιών και του ντελάλη που γυρνούσε τα σοκάκια...
Γιαυτό, δεν πρέπει να είναι κάποιος a priori υπερβολικά αυστηρός στην κριτική.
Εκτός κι αν μιλάμε για επαγγελματικά δημοσιογραφικά blogs ή για blogs που προωθούνε κόμματα ή πολιτικά πρόσωπα.
Σε αυτή την περίπτωση, τα πάντα πρέπει να βρίσκονται συνέχεια "στο μικροσκόπιο" και μακάρι οι διαχειριστές να διασκεδάσουν κι εμάς με το "
Ανελέητο σαφάρι κοτσάνας και αγραμματοσύνης στον κυβερνοχώρο..."

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...