Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Δεν τουμπάρισαν τον Χρήστο Γεώργο...

Από την μέρα που ο τότε αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού, Χρήστος Γεώργος, παραιτήθηκε για πρώτη φορά, πέρασε σχεδόν ένας μήνας (δείτε την ανάρτηση)...
Τότε ο δήμαρχος δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του και τα "παπαγαλάκια" του Δημαρχείου έλεγαν ότι δεν θα παραιτηθεί τελικά...
Όμως ο Χρήστος Γεώργος άντεξε τις πιέσεις και επέμεινε. Χρειάστηκε μάλιστα να υποβάλλει και δεύτερη παραίτηση κι έτσι δεν μπορούσαν πια να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επέμεινε στην παραίτησή του από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Παιδείας - Πολιτισμού – Αθλητισμού ο κύριος Χρήστος Γεώργος, παραίτηση την οποία τελικά έκανε αποδεκτή ο Δήμαρχος Αρταίων κύριος Γιάννης Παπαλέξης. Το πλήρες κείμενο της παραίτησης έχει εξής:

Γεώργος Χρήστος

Αντιδήμαρχος

Παιδείας – Πολιτισμού - Αθλητισμού

Προς: Τον κ. Ιωάννη Παπαλέξη,

Δήμαρχο Αρταίων

Άρτα

Κύριε Δήμαρχε

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 σας υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου, καθώς επίσης και από τις θέσεις του προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Π.Ε και Δ.Ε του Δήμου Αρταίων.

Από τη μεριά σας, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 ανακοινώσατε ότι δεν αποδέχεστε την παραίτησή μου, λόγω της άριστης και πολύτιμης συνεργασίας που είχαμε.

Από τότε άφησα να περάσει αρκετό διάστημα για τις ενέργειές μου, γιατί δεν ήθελα να θεωρηθεί ότι αυτό γίνεται παρορμητικά και κάτω από το συναισθηματικό φορτίο της στιγμής.

Αντιθέτως, θέλω να ξέρετε ότι η μέχρι τώρα πορεία μου με έχει μάθει να λειτουργώ πάντα με όρους πολιτικούς, ιδίως όταν πρόκειται για πολύ σοβαρά θέματα.

Έτσι επανερχόμενος σας ενημερώνω ότι εμμένω στην αρχική μου παραίτηση, τόσο από Αντιδήμαρχος όσο και από πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Π.Ε. και Δ.Ε. του Δήμου Αρταίων.

Νιώθω την υποχρέωση αποχωρώντας από τη θέση του Αντιδημάρχου να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους όσους μέχρι τώρα με βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην άσκηση των καθηκόντων μου.

Τέλος, να ευχηθώ στο νέο αντιδήμαρχο που θα ορίσετε καλή επιτυχία και να έχει την απαιτούμενη στήριξη από όλους μας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του.

Άρτα 28 Ιουνίου 2011

Με εκτίμηση

Χρήστος Γεώργος

ΚΕΝΤΡΙ: Καλό θα ήταν βέβαια να πει κάποια στιγμή δημόσια ο πρώην αντιδήμαρχος τους λόγους που τον έκαναν να γίνει ο τρίτος στη σειρά που δεν άντεξε τη συμπεριφορά της "αυλής" και τα βρόντηξε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...