Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η συναυλία των Μπάμπαλη-Αντύπα στο Κάστρο της Άρτας

H Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Αντύπας

στο Κάστρο της Άρτας την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 21:30




Η Ανδριάνα Μπάμπαλη μετά από δεκαετή παρουσία στο χώρο, και έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του χώρου ( Γ.Νταλάρας, Χ.Αλεξίου, Ν.Πορτοκάλογλου, Ε.Τσαλιγοπούλου, Κ. Λειβαδάς κ.α.), μας παρουσιάζει τα τραγούδια της από τους 5 προσωπικούς της δίσκους. Τραγούδια όπως τα "Μοίρα μου έγινες", "Δές καθαρά", "Μαζί θεός", "Δεν είν' αργά για θαύματα", αλλά και καινούργια όπως "Περιπλανώμενο" από το νέο cd "Ο Τζον Τζον ζει" (Μωραΐτης / Σέμσης) , "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου" (από τους τίτλους της σειράς "Το Νησί" ).

Ο Κώστας Αντύπας , ο τραγουδοποιός από την Πρέβεζα παίζει κιθάρα και φυσαρμόνικα, γράφει τα δικά του τραγούδια και τα τραγουδάει στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας.Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής και παράλληλα ασχολήθηκε με το θέατρο.Έχει συνεργαστεί με τη τη Νίνα Λοτσάρη, τη Μαρίνα Σκιαδαρέση, τη Γιώτα Νέγκα κ. α. σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Tον Απρίλιο του 2007 κυκλοφορεί το πρώτο του cd από τη εταιρεία Protasis με τίτλο «Το λεωφορείο της στιγμής» που αγαπήθηκε αμέσως από τα ραδιόφωνα.Τον Ιούνιο του 2009 συμμετείχε στο cd «Νύχτα ανώνυμη»μαζί με άλλους καλλιτέχνες.Αυτή την εποχή ετοιμάζει το δεύτερο cd του με τίτλο «Μέσα βρέχει».

Μαζί τους , ως guests, ο σπουδαίος κρητικός λυράρης Πάρις Περυσινάκης σε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα του παραδοσιακού οργάνου με την πιο "δυτική" πλευρά της Ανδριάνας, oNτίνος Γιαννακός στην κλασσική κιθάρα και το τραγούδι, και οι ράπερ ΛΙΝΟΣ Μ.C και Αλέξανδρος Καραλής.

θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια αλλά και τραγούδια αγαπημένα σε ιδιαίτερες διασκευές.. καθώς και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Άκη Κατσουπάκη.

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί:

Άκης Κατσουπάκης :πιάνο ,προγραμματισμός

Πάρις Περυσινάκης : λύρα και μαντολίνο

Ανδρέας Τράπαλης : βιολί

Αποστόλης Παπουτσάκης : ηλεκτρική κιθάρα

Κώστας Τσίντζας : ηλεκτρικό μπάσο

Αποστόλης Σόφης : τύμπανα

Ηχολήπτης :Δημήτρης Ρετουνιώτης

Η συναυλία της Ανδριάνας Μπάμπαλη και του Κώστα Αντύπα που θα γίνει στο Κάστρο της Άρτας την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ., διοργανώνεται από την Ηπειρωτική Εταιρεία Πολιτισμού, Τεχνών & Επιστημών (ΗΠΕΠΟΤΕ).
Είσοδος για το κοινό: 10 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο "Η Πολυθρόνα του Νίτσε", Φιλελλήνων 26, Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...