Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η θερμή υποδοχή του Παπανδρέου στην Άρτα...



Αυτά δεν τα έπαιξε η ΕΡΤ...
Περιττό να σας πω ότι οι αστυνομικοί, τα ΜΑΤ και η προσωπική φρουρά του Παπανδρέου, ήταν περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους και τους επίσημους μαζί...

5 σχόλια:

  1. ωραία "δουλεια" ούτε ασφαλίτης δεν θα τράβαγε τοσες φάτσες..
    μόνο η δική σου λύπη. φόραγες κουκούλα; όπως ο παπούς σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά που διαμαρτύρονταν τράβηξαν το βίντεο και το ανέβασαν και δεν έχουνε κανένα πρόβλημα μ' αυτό.
    Εσύ τι πρόβλημα έχεις; σε ενοχλεί που διαμαρτύρονται και χαλάνε το φενγκ-σούι της επίσκεψης του Καίσαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι ρε παιδια με ενοχλει που ο καθε βλακας εχει μια καμερα και τραβαει οπου θελει και οποιον θελει και μετα το δημοσιευει στο νετ!
    καλα μου ειπε ο αλλος στη δουλεια,εφυγες απο τη δουλεια και πηγες στο βυζαντινο?που το ξερεις?τον ρωταω,ειδα το βιντεο στο κεντρι!μπορεις να τραβηξεις και απο μακρια χωρις να φαινονται οι φατσες,αντε με τον καθε χαζο που θελει να κανει και ρεπορταζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εσύ πήγες στην υποδοχή του Παπανδρέου, που υπήρχε η ΕΡΤ, το ΑΡΤ TV, δεκάδες φωτογράφοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες και παραξενεύεσαι που σε είδανε που έκανες σκασιαρχείο;
    Τι να σου πω αδερφέ; Μάλλον σε λάθος μέρος πήγες για να μη σε δούνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σκασιαρχειο δεν εκανα φιλε,ξερω τι κανω και μπορω να το στηριξω την πραξη μου με πολιτικο λογο,το τι εκανε η ερτ και to art tv δεν με απασχολει καθολου και αν τους ειχα αντιληφθει θα εκανα αυτο που εχω κανει και σε αλλα τοπικα site που τραβουσαν βιντεο,απλα τους κατεβασα την καμερα!οι αγανακτισμενοι στην αρτα εχουν αποφασισει ποια ειναι η σταση τους απεναντι σττα μμε,εχουμε λογο και ο λογος μας ειναι στην κοινωνια,οχι δελτια τυπου σε εφημεριδες και kanalia.εχω τραβηξει αμετρητα βιντεο σε πορειες χωρις να φαινεται το προσωπο κανενος,εχουμε προσωπο για να το βλεπει η κοινωνια στο δρομο και στην καθημερινοτητα,αντε με το καθε βλακα που θελει να κανει και ρεπορταζ,το ξαναλεω και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...