Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Η δημοκρατία υψηλού επιπέδου του Λυκουρέντζου...

Σε συζήτηση στη ΝΕΤ μεταξύ Λυκουρέντζου, Ξυνίδη και Σκουρλέτη, ο Γραμματέας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, αφού καταδίκασε τους προπηλακισμούς εναντίον των βουλευτών, τόνισε ότι έχουμε μια ισχυρή δημοκρατία, μια δημοκρατία υψηλού επιπέδου, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Δηλαδή ο κ. Λυκουρέντζος είναι ευχαριστημένος με τη δημοκρατία που έχουμε σήμερα, όπου ένα κόμμα που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις να συγκεντρώνει το 20%, λαμβάνει τις αποφάσεις που λαμβάνει σε βάρος του λαού.
Είναι υψηλού επιπέδου η πρωθυπουργοκεντρική δημοκρατία, έτσι όπως την κατάντησε ο Α. Παπανδρέου μετά την αποψίλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας το 1986.
Είναι υψηλού επιπέδου η σημερινή δημοκρατία, με τις βουλευτικές ασυλίες, με την μη ευθύνη των υπουργών, με την αυτοαθώωση μεταξύ των κομμάτων για τα μεγάλα σκάνδαλα.
Είναι υψηλού επιπέδου η δημοκρατία, όταν δεν ερωτάται ο λαός με ένα δημοψήφισμα για τα σοβαρά θέματα που αφορούν την Εθνική Κυριαρχία, τη ζωή και την περιουσία του.
Είναι υψηλού επιπέδου η δημοκρατία, όταν οι βουλευτές αντί να είναι εκπρόσωποι των πολιτών, έχουν μετατραπεί σε πολιτικά "ποίμνια" των κομματικών αρχηγών και διαγράφονται αποβαλλόμενοι από το μαντρί, όταν ψηφίζουν κατά συνείδηση...
Είναι υψηλού επιπέδου η δημοκρατία μας τη στιγμή που καταφθάνουν στη χώρα μας ξένοι επίτροποι τοποτηρητές, γιατί η δημοκρατία μας πάει προφανώς κατά διαόλου.
Καλείτε κ. Λυκουρέντζο τους αγανακτισμένους και εκνευρισμένους πολίτες να αυτολογοκριθούν και να υποταχτούν στην υψηλή σας δημοκρατία.
Την απάντηση θα την πάρετε από τις πλατείες και τους δρόμους.
Μετά σου λένε ότι δεν υπάρχει συναίνεση…
το διάβασα εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...