Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Αγωνίζονται και πετυχαίνουν παρά τα εμπόδια...



Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που έγινε στην Αθήνα από 12 έως 17 Ιουλίου 2011 συμμετείχαν οι 5 κολυμβητές του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο. Δόξα Άρτας, Μάνθα Έλλη , Αναστασίου Λουϊ Αλέξανδρος, Βάσσος Νεκτάριος, Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα & Καρύδη Ιωάννα.
Στη κατηγορία Kορασίδες η κολυμβήτρια Μάνθα Έλλη κατέλαβε τη 7η θέση στα 200m πεταλούδα , & την 20η θέση στα 100m πεταλούδα.
Στην κατηγορία Παμπαίδες Α ο κολυμβητής Αναστασίου Λουϊ Αλέξανδρος κατέλαβε τη 17η θέση στα 100m πεταλούδα & την 19η θέση στα 200m πεταλούδα.
Στην κατηγορία Παμπαίδες Β ο κολυμβητής Βάσσος Νεκτάριος κατέλαβε την 10η θέση στα 100m ύπτιο, τη 18η θέση στα 200μ ύπτιο και την 21η θέση στα 50 μ ελεύθερο.
Στην κατηγορία Πανκορασίδες Β η κολυμβήτρια Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα κατέλαβε την 13η θέση στα 50μ ελεύθερο, την 37η θέση στα 200μ ύπτιο και την 39η θέση στα 100μ ύπτιο και η κολυμβήτρια Καρύδη Ιωάννα την 18η θέση στα 200μ πεταλούδα και την 22η θέση στα 800μ ελεύθερο.
Οι επιδόσεις και η συμμετοχή των κολυμβητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θεωρείται μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι η προπόνησή τους υστερεί με εκείνη των υπόλοιπων ομάδων, μιας και τα 4 τελευταία χρόνια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να βρεθεί λύση και να μην κλείνει το κολυμβητήριό μας για τρείς μήνες κάθε χειμώνα στα μέσα της προετοιμασίας.
Ο πρόεδρος Γιολδάσης Δημήτριος , ο έφορος κολύμβησης Βάσσος Κων/νος και ο προπονητής Κωστόγιαννης Ταξιάρχης συγχαίρουν τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Ευχή όλων είναι να μην κλείσει το κολυμβητήριο τη χρονιά που έρχεται για να μπορέσουν οι κολυμβητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος να προπονηθούν σωστά και να πετύχουν μεγαλύτερες διακρίσεις.
Φθάνοντας στο τέλος της κολυμβητικής περιόδου το Τμήμα Κολύμβησης θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τους φίλους και τους γονείς του Συλλόγου, που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν και ανέδειξαν την επίπονη προσπάθεια των κολυμβητών μας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

ΚΕΝΤΡΙ: Ναι βρε παιδάκι μου, αυτό το Κολυμβητήριο είχε μια τάση να κλείνει τα τελευταία 4 χρόνια, για τους 3 χειμωνιάτικους μήνες στα μέσα της προετοιμασίας, τάχα μου για συντήρηση...
Όλα τα άλλα κολυμβητήρια έκλειναν 1 μήνα το καλοκαίρι, εμείς ανάποδα σαν τον κάβουρα...
Κακός προγραμματισμός;
Κι από πότε το ΣΔΟΕ ελέγχει "κακούς προγραμματισμούς";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...