Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μην κάνεις τη ζωή σου ποδήλατο, κάνε το ποδήλατο ζωή σου!!!

Αντιγράφω από το site του Δήμου:

Με το σύνθημα «μην κάνεις τη ζωή σου ποδήλατο, κάνε το ποδήλατο ζωή σου» οι G.A.P. (Gelastoi Artinoi Podilates) οργανώνουν τον δεύτερο Ποδηλατικό γύρο, το Σάββατο 16 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 18:30 και αφετηρία την είσοδο του Κάστρου.
Ο ποδηλατικός γύρος θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Είσοδος Κάστρου (αφετηρία), Γλυκόριζο, Νεοχώρι, Κεραμάτες, Γέφυρα Άρτας, Ψαραγορά (τερματισμός).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική συναίνεση του Δήμου Αρταίων.
Από τους βασικούς χορηγούς είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Άρτας.
Ο Άγγελος, μέλος των G.A.P. σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο μίλησε για τους «Γελαστούς Αρτινούς Ποδηλάτες» και τη δράση τους λέγοντας τα εξής: «Είμαστε μία παρέα παιδιών που μας αρέσει πάρα πολύ να κάνουμε πετάλι και θέλουμε ν’ αναδείξουμε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς πρώτα απ’ όλα γιατί κάνει καλό και στη σωματική και στην ψυχική μας υγεία και δεύτερον γατί είναι το μόνο μέσον πλέον που δεν κάνει κακό στο περιβάλλον. Επίσης σε μία περίοδο κρίσης που διανύουμε είναι και πολύ οικονομικό.
Ήμασταν μία παρέα στην Αθήνα και ζηλέψαμε πάρα πολύ τους Freeday. Κάθε Παρασκευή μεγάλη ποδηλατοβόλτα με πολύ μεγάλη συμμετοχή, περίπου 2.000 άτομα. Μας άρεσε και θέλαμε να το φέρουμε και εδώ στην Άρτα. Ήμασταν αρχικά τρεις, το πολύ τέσσερις που είπαμε να το ξεκινήσουμε. Μετά είδαμε ότι ενδιαφέρθηκε πάρα πολύς κόσμος. Λέμε γιατί όχι εφόσον ο κόσμος και η πόλη προσφέρεται και είναι έτοιμοι. Ήταν έτοιμοι. Το δείξανε δηλαδή με την συμμετοχή τους. Εμείς είμαστε ανοιχτοί. Δηλαδή αν γινόταν να γίνει όλη η Άρτα μία παρέα και να κάνουμε ποδήλατο θα μας άρεσε πάρα πολύ».

Η πρώτη ποδηλατική βόλτα είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο και είχε μεγάλη απήχηση. Συμμετείχαν περίπου 250 άτομα όλων των ηλικιών. «Το εύρος ήταν πολύ μεγάλο, δηλαδή συμμετείχαν από μικρά παιδάκια μέχρι ηλικιωμένοι άνθρωποι που τους άρεσε και ακολουθούσαν κανονικά, αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση» ανέφερε ο εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Σχετικά με τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί το Σάββατο είπε: «Η διαδρομή ξεκινάει από το Κάστρο, από την είσοδο γιατί θέλουμε να αναδείξουμε το Κάστρο γιατί δεν είναι και το πιο αναδεδειγμένο σημείο στην πόλη μας. Οπότε θα ξεκινήσουμε από το Ρολόι. Όπως είπε και ένας φίλος μας στο Internet θα κουρδίσουμε πρώτα το Ρολόι και θα φύγουμε. Μετά κατεβαίνουμε στην Κάτω Παναγιά – Πλατανάκια – Γλυκόριζο – Νεοχώρι και γυρνάμε από τη Γέφυρα. Η διαδρομή επιλέχθηκε επειδή οι περισσότεροι ποδηλάτες στην Άρτα την έχουν κάνει και είναι μια πάρα πολύ ωραία διαδρομή με μεγάλες ευθείες».
Οι Αρτινοί Ποδηλάτες απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να πάρουν μέρος στην ποδηλατική βόλτα και δίνουν ραντεβού το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 6.30μ.μ. στο Κάστρο.

ΚΕΝΤΡΙ: Αυτοί οι GAP δεν μας κάνουν την ζωή ποδήλατο, όπως ο ...άλλος, ο ακατανόμαστος!!!
Πάντως, πώς φαίνεται όμως αδερφάκι μου ότι είμαστε σε περίοδο σκληρής λιτότητας...
Παλιά, θα διαβάζαμε: "Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ΧΟΡΗΓΙΑ του Δήμου Αρταίων."
Τώρα διαβάζουμε: "Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Δήμου Αρταίων."!!!
Τι σημαίνει αυτό; Τίποτε ιδιαίτερο, απλά θα "δικαιολογήσει" τις φωτογραφίες και τα χαμόγελα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...