Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Βασίλης Ψαθάς: Δεν ξέρω, ό,τι γνωρίζω είναι από δημοσιεύματα του Τύπου!!!


Η απάντηση της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας στην προηγούμενη ανάρτηση, όπως την διάβασα εδώ:

Πριν από λίγο λάβαμε την πρώτη απάντηση σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νησιού Βούβαλος. Η απάντηση αυτή έρχεται από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασιλείου Ψαθά, ύστερα από την ανάρτηση που είχε τίτλο "ΝΗΣΙ ΒΟΥΒΑΛΟΣ -ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ- ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ".


Με την απάντηση αυτή το θέμα δεν "ξεκαθαρίζει" και δεν αναφέρεται πουθενά στο εάν η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας γνωρίζει κάτι γι' αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας προσπαθεί και αυτή να μάθει μέσω δημοσιογραφικών πληροφοριών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νησιού...!!!
Και μάλιστα σε μιά αποστροφή - κρίσιμη της απάντησης, αναφέρεται ότι: "...Έως τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ή νόμιμη απασχόληση των υπηρεσιών της Π.Ε Άρτας..."

Κατ' αρχήν ευχαριστούμε έστω και γι' αυτή την απάντηση. Λακωνική μεν, αλλά αρκούντως "διαφωτιστική" δε...
Όμως, στο σημείο αυτό μπαίνει ένα πελώριο ερώτημα. Είναι δυνατόν να μην μπορεί να ενημερώσει η ΠΕ Άρτας στο εάν το νησί ιδιοκτησιακά ανήκει σε ιδιώτη και ποιόν; Ή παράλληλα εάν το ιδιοκτησιακό του καθεστώς ανήκει στο Κράτος;

Είναι ένα καίριο ερώτημα σ' αυτούς τους πονηρούς χρόνους που ζούμε και σίγουρα ζητεί επίσημη απάντηση. Σ' αυτό πιστεύουμε ότι ο φίλος και Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς θα συμφωνεί μαζί μας.

Για την ιστορία η απάντηση του γραφείου του κ. Αντιπεριφερειάρχη έχει ως εξής:

"Το θέμα είναι γνωστό στον Αντιπεριφερειάρχη από δημοσιεύματα του τύπου. Έως τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ή νόμιμη απασχόληση των υπηρεσιών της Π.Ε Άρτας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και οτιδήποτε ουσιαστική πληροφόρηση έχετε επί του θέματος, εαν έχετε την ευγενή καλοσύνη μας ενημερώνετε".
ΣΗΜ: "Α-ΤΖ":
Το θέμα του νησιού Βούβαλος για μας ΔΕΝ κλείνει μ' αυτή την απάντηση. Τώρα έχει ξεκινήσει...
Φυσικά περιμένουμε εναγωνίως την απάντηση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας.
..


ΚΕΝΤΡΙ: Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ δεν έχει χρόνο ούτε να πιεί νερό αυτές τις μέρες...
Η επανάληψη των εκλογών στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και η διάθεση για "μαύρισμα εκ των έσω" της Σταυρούλας, τους έχει κάνει να τρέχουνε και να μην φτάνουνε...
Ίσως κάποιο θάμα από Αθήνα μεριά, που θα έλεγε ότι τα περσινά χρίσματα δεν ισχύουν πια, να ήταν ό,τι έπρεπε, για να φύγει το βάρος από τους καημένους της Νομαρχιακής, που προσπαθούνε να συμμαζέψουν τα ασυμάζευτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...