Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Βόνιτσα-Κορωνησία για να μεταφέρουνε το μήνυμα...

Σας είχα πει την Παρασκευή για τον 7ο κολυμβητικό διάπλου του Αμβρακικού και σας είχα δώσει το Δςλτίο Τύπου του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Αμβρακικού...
Τώρα έστειλαν και από το Δημαρχείο το δικό τους Δελτίο Τύπου, συνδευόμενο κι από μια πολύ ωραία αφίσα (αλήθεια μου άρεσε, πού την φτιάξατε;)
Θα μου πείτε, αφού μας τα 'πες αδερφέ, γιατί μας τα ξαναλές;
Ε, αφού στο Δελτίο Τύπου του Δήμου πρόσθεσαν και το "Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία του Δήμου Αρταίων, μιας και η Κορωνησία υπάγεται πλέον στο Δήμο Αρταίων", γιατί να τους το χαλάσω;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη προσεχή Κυριακή 31-7-2011 θα διεξαχθεί ο 7ος κολυμβητικός διάπλους Αμβρακικού Κόλπου. Οι αθλητές θα κολυμπήσουν 11 χιλιόμετρα, ξεκινώντας τη διαδρομή από τη Βόνιτσα Αιτ/νίας με κατάληξη το λιμανάκι της Κορωνησίας.
Η κολυμβητική διαδρομή στόχο έχει, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, τη μεταφορά του μηνύματος «Σώστε τον Αμβρακικό», και στηρίζεται από το Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αμβρακικού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία του Δήμου Αρταίων, μιας και η Κορωνησία υπάγεται πλέον στο Δήμο Αρταίων.
Η 1ος κολυμβητικός διάπλους είχε πραγματοποιηθεί το έτος 2005 από ένα μόνο αθλητή τον κ. Γεώργιο Τσαφούλη, εμπνευστή της ιδέας αυτής, ο οποίος μέχρι σήμερα αποτελεί τη ψυχή της εκδήλωσης. Ακολούθησαν οι επόμενες χρονιές, και σιγά-σιγά πλαισίωναν την εκδήλωση περισσότεροι αθλητές, με αποτέλεσμα την περσινή χρονιά να διασχίσουν τον Αμβρακικό και αθλητές από άλλες περιοχές της Ελλάδας, θέλοντας και αυτοί να μεταφέρουν το μήνυμα της διάσωσης του Αμβρακικού Κόλπου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για συμμετοχή: 2681-0-41482 κ. Γεώργιος Τσαφούλης.

1 σχόλιο:

  1. Αφίσες σας κολήθηκαν πάνω σε αφίσες για τους Τσιρώνη καιΣτασινό προκειμενου να εξαφανίσουν τις πρώτες. Συνήθως αυτό το ρόλο αναλάμβανε γνωστο μαγαζί της πόλης,υπο τη σκέπη άγιου συγγενικό του πρόσωπο μισθοδοτητε μόνιμα σε αιρετές θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
    Η ερώτηση είναι αν τέτοια άνγχοι έχουν και οι πολίτες του Αμβρακικού, κάποιοι εκ τωνοποίωων και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, και αν έχουν μπρατσακια για τα αβαθή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...