Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Κύριε Βουλευτά, μην κάνεις τα λόγια σου γαργάρα...Στην προηγούμενη ανάρτηση λέω αυτά που λέω, για το περίφημο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης.
Όπως πάντα άλλοι φίλοι συμφωνούν, άλλοι όχι, δεν έχει σημασία, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, ειδικά όταν συνοδεύονται με επιχειρήματα.

Να, για παράδειγμα, είμαι βέβαιος ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρτας, ο Δημήτρης ο Τσιρώνης όχι μόνο συμφωνεί ολόψυχα μαζί μου, αλλά ετοιμάζεται να βγεί στο κλαρί για να ανατρέψει αυτή την αδικία, αυτή την απανθρωπιά εναντίον των νεφροπαθών, των μεταμοσχευμένων, των ανέργων, των συνταξιούχων που παίρνουνε μισθούς πείνας και γενικά εναντίον των ασθενέστερων οικονομικών στρωμάτων, που βρίσκονται στο κόκκινο, στα όρια της φτώχειας...


Τι, δεν με πιστεύετε; Για πηγαίνετε
εδώ, στη σελίδα του ΠΑΣΟΚ Άρτας να δείτε τι έλεγε όταν το ψήφιζε:

"ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, νιώθω πολύ ευτυχής που το πρώτο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, είναι ένα νομοσχέδιο που αφορά 2,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας, 2,5 εκατομμύρια συνανθρώπους μας, οι οποίοι ανήκουν στα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα του πληθυσμού μας, οι οποίοι βρίσκονται στο κόκκινο, οι οποίοι κινούνται στα όρια της φτώχειας.
Σε αυτούς σήμερα απευθύνεται αυτό το νομοσχέδιο, αυτό το νομοσχέδιο το οποίο αφορά στη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ενός επιδόματος από 300 έως 1300 ευρώ –ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του καθενός- και αφορά τους συνταξιούχους συνολικά, οι οποίοι έχουν σύνταξη μέχρι 550 ευρώ περίπου, αφορά τους συνταξιούχους που παίρνουν ΕΚΑΣ, τους συνταξιούχους του Ο.Γ.Α., οι οποίοι παίρνουν και αυτοί αυτή την ανάλογη σύνταξη, τους νεφροπαθείς, όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση, τους ανέργους, μια σειρά συνανθρώπους μας, οι οποίοι κινούνται στα όρια της φτώχειας. Είναι αυτοί οι οποίοι πλήρωσαν και ήταν τα μεγάλα θύματα της οικονομικής κρίσης της χώρας τα τελευταία πέντε χρόνια.
"Τι; Δεν τα πιστεύει πιά;
Τι; Τα 'κανε κι αυτός γαργάρα;
Ε τότε, να συνηθίσει τα γιούχα και τα ουουουουουουουου, σαν αυτά που του 'δωσαν πρωτομαγιάτικα οι Αρτινοί...

Και πού 'σαι ακόμα, μαθαίνω ότι τα ληγμένα γιαουρτάκια δεν τα πετάνε πια, τα κάνουνε στοκ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...