Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Θα 'θελα να 'ξερα, δεν ντρεπόταν;


Στην προηγούμενη ανάρτηση, το 'πιασα το θέμα της παραίτησης-αποπομπής Γκερέκου από την light πλευρά του, γιατί δεν ήθελα να ξεκινήσω με γκρίνια την μέρα μου.
Όμως το θέμα έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση...

Όσο και να προσπαθούν να με πείσουν ότι η Άντζελα δεν γνώριζε τις παλιές εκκρεμότητες του Τόλη, να με συμπαθάτε, αλλά δεν το χάφτω!!!

Γνώριζε και παραγνώριζε, κοινή φορολογική δήλωση έκαναν και στο εκκαθαριστικό φαινόταν με κόκκινα ότι ο Τόλης δεν είχε φορολογική ενημερότητα.

Και άντε και δεν το είχε δει το εκκαθαριστικό της Εφορίας...

-Δεν είχε καταλάβει ότι το Δημόσιο του είχε προσημειωμένα 5 ακίνητα;

-Δεν είχε καταλάβει ότι εκκρεμούν 2 δικαστήρια σε βάρος του;

-Δεν ερχόταν συνεχώς έγγραφα και ειδοποιητήρια και προσκλήσεις από την ΔΟΥ στο σπίτι;

-Δεν είχε ακούσει κανά τηλέφωνο από δικηγόρο;

Τίποτα, τόσο απορροφημένη ήταν με το να σώζει την Ελλάδα, είναι δυνατόν;

Ήξερε λοιπόν και παραήξερε...

Και εκεί ακριβώς είναι που τρελαίνομαι: Σε τόσες ομιλίες ήταν παρούσα, σε τόσα υπουργικά συμβούλια, σε τόσα τηλεοπτικά παράθυρα, όποτε μιλούσαν για την φοροδιαφυγή, που είναι η μεγάλη μάστιγα, δεν την "δάγκωνε" κάτι μέσα της, δεν στραβοκατάπινε;
Δεν ένοιωθε την ανάγκη να γυρίσει σπίτι της και να πει στον Τόλη: "Βρε αντρούλη μου, πήγαινε ρύθμισε εκείνα τα χρέη, να μας φύγει αυτό το άγχος";

Τι πάει να πει "άλλο πρόσωπο καρπώθηκε τα κέρδη"; (την πρώην, εννοεί ο Τόλης) ... Αν ήταν έτσι μάγκα μου, και σε μας, άλλοι καρπώνονται τα κέρδη μας!!!

Και τέλος πάντων, ας μην το πάρουμε πατριωτικά το ζήτημα, ας μην έχουμε την απαίτηση από μια πολιτικό να έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες ηθικής τάξης...

Όμως, έστω για λόγους πολιτικής επιβίωσης και αυτοπροστασίας, δεν σκέφτηκε η Άντζελα ότι κάποια τσακάλια θα βρεθούν που θα ξεψαχνίσουν τα πάντα; Αυτή πώς θα γλύτωνε; Από τα ωραία της τα μάτια; Α, όλα κι όλα έχει πολύ ωραία μάτια!!!

Γιαυτό σας λέω μάγκες μου, δεν το 'πραξε καλά η Άντζελα και μόνη της τα 'ριξε όλα αυτά στο όμορφο κεφαλάκι της...

Όσο για τον Γιωργάκη; Μάλλον κουτί του 'κατσε η υπόθεση: Και δείχνει ότι "δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του", Και του δίνεται μια πολύ καλή αφορμή για να κάνει έναν ανασχηματισμό, μπας και τσουλήσει ο αραμπάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...