Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ποιός πλήρωσε τον λογαριασμό;


Διάβασα το άρθρο του φίλου Λευτέρη στο dipnews και ήθελα να κάνω κανα-δυό σχολιάκια...
Το άρθρο λέει:

"Μία συνάντηση μεταξύ ατόμων που αγαπάνε και νοιάζονται το κόμμα της ΝΔ που ήθελαν να ευχαριστήσουν τον τέως Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Δημήτρη Πανοζάχο για την προσφορά του, έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην περιοχή Παντάνασσα.

Εμπνευστής αυτής της ιδέας ήταν ο κ. Βασίλης Ψαθάς (πρώην ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη) με σκοπό την συσπείρωση του κόμματος και την έξοδο του σε αυτήν την δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση όπως ο Νομάρχης Ιωαννίνων κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γεράσιμος Πιτούλης, ο Δήμαρχος Φιλιππιάδας κ. Δημήτρης Γιολδάσης και πολλοί άλλοι δήμαρχοι της Περιφέρειας Ηπείρου.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί η απουσία του Νομάρχη Άρτας κ. Γεώργιου Παπαβασιλείου."

ΚΕΝΤΡΙ: Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά...
- Μήπως αυτή η συνάντηση δεν ήταν τόσο για να ευχαριστήσουν τον Πανοζάχο, αλλά για να "προωθήσουν" τον πρώην ειδικό του σύμβουλο, που ήταν και ο εμπνευστής της μάζωξης;
- Μήπως αυτός είναι ο λόγος που εξηγεί την απουσία του Νομάρχη Άρτας, του Γιώργου του Παπαβασιλείου;
- Μήπως και οι δυό ματιάζουν το ίδιο πράγμα;

Πολλά "μήπως" λέω το ξέρω, αλλά αφήστε με να πω κι άλλο ένα: Μήπως εδώ κολλάει το "δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα";

1 σχόλιο:

  1. 1ον: σιγά μην είναι είδηση του λευτέρη αυτή! Ο λευτέρης είναι καλός (;) στο στοίχημα...άλλος κάνει πολιτικό ρεπορτάζ (;!)
    2ον: και ο πρώην συνεργάτης του πανοζάχου και ο νυν νομάρχης αλλά και κάθε προσκολλημένος σε πολιτικά κόμματα τύπου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κλπ θα πάρουν τον πούλο πολύ σύντομα!
    3ον: ο λαουτζίκος αρχίζει να ξυπνάει και έχει να πέσει πολύ αυγό και γιαούρτι. κι αυτά θα είναι η ήπιες αντιδράσεις.
    άντε γειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...